Carmen Grebenişan, fosta concurentă de la Asia Express, şi iubitul ei, infectaţi cu COVID-19: „Mă doare capul şi mă ustură pielea”

Carmen Grebenişan, fosta concurentă de la Asia Express, şi iubitul ei au fost testaţi pozitiv cu Covid-19. Vedeta a făcut anunţul pe Instagram, acolo unde are o relaţie foarte strânsă cu prietenii virtuali.

RomaniaTV.net
02 nov. 2020, 14:54
Carmen Grebenişan, fosta concurentă de la Asia Express, şi iubitul ei, infectaţi cu COVID-19: „Mă doare capul şi mă ustură pielea”

Noi suntem pozitivi, am aflat asta miercuri și suntem norocoși că nu avem simptome mai deloc, doar două zile ne-a durut capul, nu ne curge nasul nu tușim. Mă rog, eu nu tușesc, Alex tușește de obicei!

Da, nara dreaptă nu mai funcționează, doar stânga, asta e ciudat! Dar îmi doresc să nu se agraveze prea mult, nu știu, eu sunt, de obicei, agitată de fel, sunt foarte pozitivă, fac mișto de orice, fac caterincă. Oricum n-am cum să schimb situația asta, nu? Vedem ce o fi!’, spune Carmen pe Instagram.

Citeşte şi: Flirt între Carmen Grebenişan şi Florin Ristei: „Vreau să vadă cum este să ai o femeie care aduce bani acasă!”

A bănuit că este infectată cu Covid-19

Odată ce i-au apărut primele simptome, dureri de cap şi temperatură, vedeta a bănuit că poate fi infectată cu Covid-19 şi s-a decis să se testeze.

„De dimineață ne-am trezit cu niște simptome mai ciudățele așa că mergem să ne facem testul de COVID-19. (…) Nu știm sigur dacă este asta, dar, mă rog, simptomele sunt diverse. Pe mine mă doare capul foarte tare și mă ustură pielea corpului ca și cum urmează să am temperatură. 

Recunosc momentul ăsta. Momentan nu am temperatură. Alex are o temperatură mai ridicată decât a mea, dar nu poate fi considerată temperatură. Pe el îl dor toate. Nu se simte prea bine.

Acum să vedem. Poate este și gândul ăsta că noul coronavirus este peste tot și s-ar putea să-l ai. Poate ni se pare. Oricum ar fi, cel mai importat este să vă faceți testul cât mai repede dacă aveți și minimum de simptome’, a mărturisit Carmen înainte de a face testul.