Carmen Grebenişan s-a măritat cu Alex Militaru. Naşa a fost prietena ei, Alina Ceuşan

Carmen Grebenişan s-a măritat cu Alex Militaru. Fosta concurentă de la Asia Express a avut parte de o cununie civilă extravagantă și atipică. Dress code-ul petrecerii stabilit a fost military style (nr. ținute militărești), după numele de familie al mirelui.

30 aug. 2021, 09:23

Carmen Grebenişan

s-a măritat cu Alex Militaru, sâmbătă, 28 august. Evenimentul a avut loc la Primăria sectorului 2 din Capitală, iar nașii au fost buna sa prietenă, Alina Ceușan, și soțul acesteia, Raul Tișa.

Carmen Grebenişan s-a măritat cu Alex Militaru

Ţinutele purtate au fost unele deosebite, mireasa a schimbat două rochii, una la Starea Civilă și alta la petrecerea de inspirație militărească, de după.

Prima rochie, de culoare bej, lungă, a fost accesorizată cu pene de sus până jos. Ca și bijuterii, Carmen a purtat un colier cu perle, iar pe degete, mai multe inele. Soțul său, Alex Militaru, a optat la Starea Civilă pentru un costum caramel, asortat cu o cămașă albastră.

Nașa Alina Ceușan a ales să poarte o ținută asemănătoare cu cea a lui Carmen, compusă dintr-un top negru strălucitor, decorat tot cu pene și pantaloni evazați, de aceeași culoare.

Pentru petrecerea de după cununia civilă, Camen și soțul său și-au asortat ținutele. Mireasa a îmbrăcat o rochie scurtă, strălucitoare, de culoare gri petrol, cu un voal kaki aruncat pe spate, iar ginerică a purtat și el un sacou cu epoleți lungi, strălucitori.

Citeşte şi: Carmen Grebenişan, dezvăluiri despre despărţirea de fostul iubit şi noua relaţie: „S-au răcit lucrurile între noi”

Ce operaţii estetice are Carmen Grebenişan

Carmen Grebenişan a vorbit fără reţineri despre intervenţiile pe care le-a suferit de-a lungul timpului. Singura operaţie o are la nivelul sânilor, iar la faţă spune că „sunt intervenții minim invazive, toate fiind reversibile, nimic definitiv”.

Am o singură intervenție majoră, ce a presupus anestezie generală, implantul de sân. În rest, sunt intervenții minim invazive, toate fiind reversibile, nimic definitiv. În altă ordine de idei, trebuie refăcute o dată la câteva luni.

Așa că toată viața cred că voi avea grijă de mine și mă voi folosi de aceste intervenții în avantajul meu. Consider că înseamnă grijă față de propria persoană, iar atâta timp cât sunt făcute cu bun gust, eu chiar le susțin”, susţine fosta concurentă de la Asia Express.

Nu mai este afectată de replicile răutăcioşilor, însă şi-a dat seama că a exagerat cu acidul hialuronic la nivelul buzelor, de aceea vrea să şi-l topească şi să îşi injecteze o cantitate moderată.

Lumea poate să considere mereu ceea ce dorește, puțin îmi pasă de ce spun alții! Eu am sesizat faptul că am exagerat cu acea intervenție, pentru că m-am uitat în oglindă, și nu pentru că mi-au spus alții asta.

Am decis să dizolv tot ceea ce aveam, iar apoi am revenit cu o cantitate foarte mică în zona buzelor, care consider că e mult mai potrivită pentru fizionomia mea. Nu mă mai afectează de foarte mult timp răutățile din social media, a fost o decizie proprie, neinfluențată de altcineva„, a mai declarat Carmen Grebenişan pentru Viva.ro.