Carmen Hara, DECLARAŢIE SURPRINZĂTOARE despre Vadim Tudor: „Am să încerc să comunic cu el”

Carmen Hara a suferit enorm când a aflat că bunul său prieten Vadim Tudor a decedat. Pentru că vestea a venit mult prea repede, Carmen Hara va face tot ce-i stă în putiinţă să aibă un dialog cu "Tribunul".

RomaniaTV.net
21 sept. 2015, 08:46

Moartea lui Corneliu Vadim Tudor a întristat-o enorm pe Carmen Harra, care era una dintre cele mai bune prietene ale politicianului.

Pentru că nu a putut ajunge la înmorântarea lui Corneliu Vadim Tudor, Carmen Harra a dorit să transmită un mesaj de condoleanţe familie. În acel mesaj, care a fost postat pe o reţea de socializare, prezicătoarea a mai dezvăluit că va încerca să comunice şi dincolo de moarte cu prietenul său, infrmează WoWBiz.ro.

„Sunt profund îndurerată de plecarea lui Vadim Tudor. România a pierdut un geniu. Nu cred că era timpul lui să plece. Am să încerc să comunic cu el. A murit simbolic de Sfânta Cruce. Dumnezeu îl are în pază. Condoleanţe familiei şi nu uitaţi: Nu există moarte. Drum bun şi nu uita că te iubim, cu dragostea te urmărim, drum bun”, a scris Carmen Harra pe Facebook.

Citeşte şi  Prezicătoarea CARMEN HARA, desfiinţată de americani. „Cei care apelează la serviciile ei sunt proşti, naivi..”