Carmen Harra a dezvăluit premoniţia lui Petrică Mîţu Stoian: „El se simțea foarte obosit”

Carmen Harra a dezvăluit premoniţia lui Petrică Mîţu Stoian. Dispariţia fulgerătoare artistului de muzică populară a şocat pe toată lumea, inclusiv pe celebra prezicătoare, care și-a exprimat regretul pentru pierdea lui Petrică Mîțu Stoian.

09 nov. 2021, 12:41
Carmen Harra a dezvăluit premoniţia lui Petrică Mîţu Stoian: „El se simțea foarte obosit”
Carmen Harra a dezvăluit premoniţia lui Petrică Mîţu Stoian. Dispariţia fulgerătoare artistului de muzică populară a şocat pe toată lumea

Carmen Harra a dezvăluit premoniţia lui Petrică Mîţu Stoian. Vedeta a vorbit despre premoniția pe care Petrică Mîțu Stoian a avut-o înainte să moară. Prezicătoarea spune că interpretul de muzică populară și-ar fi presimțit moartea, acesta fiind motivul pentru care și-a cumpărat loc de veci.

Carmen Harra a dezvăluit premoniţia lui Petrică Mîţu Stoian

A avut premoniția unei cumpene în viața lui și s-a pregătit de moarte, așa se explică grija din ultima perioadă pentru locul lui de veci.

El se simțea foarte obosit, chiar dacă aparent era bine și încerca să își reia activitatea normală. Îmi pare rău pentru el, a fost un artist foarte talentat și putea să trăiască și să ne încânte”, a precizat Carmen Harra, potrivit Spynews.ro.

Citeşte şi: Petrică Mîţu Stoian, primit cu aplauze și trandafiri albi la Craiova. Sicriul artistului a ajuns la Teatrul Naţional „Marin Sorescu”

Impresarul lui Petrică Mîţu Stoian o atacă pe Niculina Stoican

Impresarul lui Petrică Mîţu Stoian o atacă pe Niculina Stoican. Constantin Gusman este încă şocat de trecerea în nefiinţă a artistului de muzică populară şi a luat foc când a auzit declaraţiile Niculinei Stoican, despre regretatul cântăreţ.

Bărbatul susține că Niculina Stoican nu i-a fost atât de bună prietenă artistului, după cum susține ea, ba din contră, Petrica Mitu Stoian ar fi avut chiar numai cuvinte de grele în ultima vreme despre colega lui de breaslă.

A plecat foarte supărat (n.r. de la Ansamblul „Maria Tănase”).  Și a plecat din cauza ei, a Niculinei Stoican, pentru că îl teroriza, îl umilea. Mai exact, nu s-a dus la un spectacol sau nu știu eu ce nu a făcut și i-a făcut adresă la primărie, iar primăria i-a tăiat ziua și așa mai departe. Și a zis: “Nu mai suport”.  

S-a pensionat din cauza ei. Să scape de ea, să nu o mai vadă. Sunt cuvintele lui: ”Nu vreau să o mai văd”. Reproduc: „îi știu și dinții din gură și nu suport să mă umilească ea”.

Știe toată lumea. Nu mi-a spus numai mie, știu cântăreții mari. (…) Și nu îl lasă acum nici mort, deci nici mort nu îl lasă în pace. Vrea să se răzbune, pe mine, în primul rând. De ce? E problema ei.

Și pe el. El a spus așa, și știe multă lume. „Nici sufletul nu-mi mai calcă pe la Maria Tănase”, Enceanu știe. L-a rugat pe Enceanu să ia un tablou, avea un tablou acolo, nu știu ce tabou avea și l-a rugat pe Enceanu să i-l aducă acasă. Cred că este ultimul lucru pe care l-ar fi dorit, să-l ducă la Maria Tănase. 

Eu nu am nicio putere, pentru că m-a amenințat soră-sa că dacă mai continui cu dusul acasă îl ia și îl înmormântează la Isverna. Nu știu dacă mă duc sau dacă nu mă duc în noaptea asta acolo. Durere, nu are nimeni o durere mai mare.

Era cel mai bun prieten. Era ca un tată pentru fetele mele. Plâng și una, și alta. Era un om extraordinar, un om care nu știa să zică „Nu” niciodată. Dacă voiai microfonul ăsta, zicea „Ia-l”. Și bunătatea asta nu i-a ajutat la nimic”, a declarat Constantin Gusman.