Familia lui Petrică Mîţu Stoian va fi audiată la Parchet. S-a deschis dosar de ucidere din culpă. Imagini sfâşietoare la priveghi

Trupul neînsuflețit al marelui interpret de muzică populară Petrică Mîțu Stoian a fost depus la sediul Ansamblului Folcloric ,,Maria Tănase”. Artistul va poposi pentru ultima dată în sala de repetiții a ansamblului, loc care îi plăcea atât de mult și unde a repetat întotdeauna.

09 nov. 2021, 09:39
Familia lui Petrică Mîţu Stoian va fi audiată la Parchet. S-a deschis dosar de ucidere din culpă. Imagini sfâşietoare la priveghi

Dosar penal pentru ucidere din culpă după moartea cântărețului Petrică Mîţu Stoian. Polițiștii criminaliști au lucrat cot la cot cu medicii legiști pentru a descoperi care a fost cauza decesului artistului, iar rezultatele necropsiei sunt acum în mâinile procurorilor.

Dovada că Petrică Mîţu Stoian s-a vaccinat împotriva covid-19: „Am fost primul cântăreţ de muzică populară care s-a vaccinat. Am zis că vreau să mor eu primul în plină glorie”
Conform România TV, familia artistului va fi audiată pentru a se lămuri circumstanţele exacte ale morţii marelui artist.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa, judeţul Caraş-Severin, a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, în cazul decesului cântăreţului de muzică populară din judeţul Mehedinţi, Petrică Mîţu Stoian. Procurorii cercetează modul în care artistul a decedat la Spitalul Judetean Reşiţa, după ce fusese internat la Clinica Nera pentru tratament post-Covid. Poliţiştii şi procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa au dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului artistului.

Reprezentanţii Clinicii Nera, din judeţul Caraş-Severin, unde interpretul de muzică populară din Mehedinţi, Petrică Mîţu Stoian, a fost iniţial internat pentru a se trata post-Covid, au transmis că artistul avea vineri, la internare, valori în limite normale ale parametrilor fiziologici pentru a urma o terapie cu oxigen hiperbaric, fiind stabilite 15 şedinţe de terapie, el nefăcând nici o astfel de şedinţă.

Trupul lui Petrică Mîţu Stoian a fost depus la sediul Ansamblului „Maria Tănase”, din Craiova. Sicriul artistului are geam deasupra
”La data de 8.11.2021, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa, a fost înregistrat dosarul cu nr. 2486/P/ 2021, având ca obiect infracţiunea de ucidere din culpă. În cauză se efectuează cercetări privind stabilirea împrejurărilor în care a decedat persoana vătămată Mîţu Petre, la data de 6.11.2021, în cadrul Secţiei de terapie intensivă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa”, transmite Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa, într-un comunicat de presă, de luni.
Surse din anchetă au declarat pentru România TV că marţi ar urma să fie citaţi pentru audieri şi angajaţii clinicii.

Interpretul de muzică populată din Mehedinţi, Petrică Mîţu Stoian, a decedat, sâmbătă seara, în jurul orei 20.00 la Spitalul Judeţean din Reşiţa, judeţul Caraş-Severin. El a fost dus de urgenţă, după ce starea sa s-a înrăutăţit, el fiind internat iniţial la Clinica Nera pentru recuperare post-COVID.

Petrică Mîţu Stoian a început să se simtă rău şi a avut o tuse care s-a agravat. Medicii de la Clinica privată Nera au solicitat o ambulanţă şi au transferat pacientul, de urgenţă, la Spitalul Judeţean Reşiţa. Acesta a fost internat la Secţia ATI unde a fost intubat, iar după câteva ore a decedat.