Carmen Harra, previziuni sumbre după moartea Reginei Elisabeta a II-a: „Acest eveniment va schimba viața pe care o știm. Veți vedea consecințele foarte curând”

Carmen Harra spune că a prezis decesul Reginei Elisabeta a II-a încă de la începutul anului 2022. Clarvăzătoarea a mai precizat că vor fi consecințe uriașe după evenimentul trist.

09 sept. 2022, 13:41
Carmen Harra, previziuni sumbre după moartea Reginei Elisabeta a II-a: „Acest eveniment va schimba viața pe care o știm. Veți vedea consecințele foarte curând”

Carmen Harra a prezis decesul Reginei Elisabeta a II-a: „Acest eveniment va schimba viața pe care o știm. Veți vedea consecințele foarte curând”

„La începutul anului am vorbit despre faptul că în 2022 Regina Marii Britanii va muri. Și asta s-a și întâmplat astăzi. Asta e o știre mare, prieteni. Acest eveniment va schimba viața pe care o știm. Probabil vă veți întreba de ce, că e doar o regină. Dar e mult mai mult de atât și veți vedea consecințele foarte curând. Stați aproape”, a declarat Carmen Harra pe Social Media.

Citește și Fenomen incredibil la Londra la scurt timp după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Chipul ei a apărut pe cer. „Regina ne-a trimis un semn!”

Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viaţă joi, 8 septembrie, la câteva zile după ce a învestit un nou premier al Marii Britanii. Împlinise 96 de ani de ani în aprilie şi o domnie de peste 70 de ani.

Familia Regală a Marii Britanii a anunțat joi seara, pe canalele oficiale de social media, că Regina Elisabeta a II-a „a murit liniștită la Balmoral în această după-amiază”.

Anunțul oficial cuprinde și o referire la noul Rege al Marii Britanii: „Regele și Regina Consoartă vor rămâne la Balmoral în această seară și se vor întoarce mâine la Londra”, se mai arată în mesaj.

Noul Rege al Marii Britanii va fi fiul cel mare al Reginei Elisabeta a II-a, Charles, iar Regina Consoartă soția sa, Camilla.

Membrii familiei regale britanice s-au grăbit să fie alături de regina Elisabeta a II-a după ce medicii s-au declarat joi îngrijoraţi de starea de sănătate a suveranei în vârstă de 96 de ani şi au spus că aceasta ar trebui să rămână sub supraveghere medicală, relatează Reuters.

Regina Angliei, cea mai longevivă suverană a Marii Britanii şi cel mai bătrân monarh din lume, suferă de la sfârşitul anului trecut de ceea ce Palatul Buckingham a numit „probleme episodice de mobilitate”.

Charles devine rege după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Ce titulatură va purta şi cum se face încoronarea

Noul suveran al Marii Britanii este fiul cel mare al Reginei Elisabeta a II-a. Charles va urca pe tron la 73 de ani, devenind monarhul încoronat la cea mai înaintată vârstă din istoria de o mie de ani a regatului.

Charles are 73 de ani şi va fi cea mai în vârstă persoană care devine rege din istoria Marii Britanii. Fiul cel mare al Reginei Elisabeta a II-a va fi proclamat rege la Palatul St James din Londra, în fața unui organism ceremonial cunoscut sub numele de Consiliul de Accedere. Prima întâlnire a regelui Charles al III-a cu prim-ministrul Liz Truss şi cabinetul ei va avea loc la orele 15.30.

Citește și Simbolurile regale se schimbă după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Ce se întâmplă cu steagul, bancnotele şi imnul naţional