Carmen Harra anunţă căderea lui Vladimir Putin. Cine îl va elimina pe liderul de la Kremlin: „Nu va mai fi la conducerea Rusiei!”

Carmen Harra a prezis conflictul dintre Rusia și Ucraina, ceea ce s-a și întâmplat, iar acum susţine că Vladimir Putin nu va ieși învingător din acest război, ba chiar va fi îndepărtat de la conducerea Rusiei!

07 mart. 2022, 11:58
Carmen Harra anunţă căderea lui Vladimir Putin. Cine îl va elimina pe liderul de la Kremlin: „Nu va mai fi la conducerea Rusiei!”
Carmen Harra anunţă căderea lui Vladimir Putin

Carmen Harra anunţă căderea lui Vladimir Putin. Celebra clarvăzătoare a mai adăugat că acest război îl va costa scump pe Vladimir Putin, care va plăti cu funcţia de preşedinte al Rusiei!

Carmen Harra anunţă căderea lui Vladimir Putin. Cine îl va elimina pe liderul de la Kremlin: „Nu va mai fi la conducere Rusiei!”

Carmen Harra a declarat că ruşii se vor delimita de liderul de la Kremlin, care nu va mai avea nici măcar sprijinul oamenilor din jurul lui. „Rușii, încet încet, se vor da deoparte, el amenință cu arma nucleară dar, să nu uităm că trebuie doi oameni să apese pe buton iar acești doi oameni,  nu numai că nu vor apăsa pe buton, probabil că vor face tot posibilul să îl elimine. El nu va mai fi la conducere Rusiei, pe parcursul acestui an vom știi cu exactitate când și cum, dar vom scăpa de el până la urmă pentru că la ora actuală este cel mai periculos om din istoria omenirii, pentru că are armă nucleară și este psihopat! Fiind psihopat nu are nimic bun în sufletul lui și nu are nicio dorință de a-i salva pe cei din jur și nu îl interesează de suferința oamenilor. Este catastrofal ce se întâmplă!”, a spus Carmen Harra, conform Click!.

Carmen Harra reconfirmă profeţiile sumbre: „Războiul va dura, planul este diabolic. Putin va ataca o ţară NATO”

Celebra clarvăzătoare crede că Vladimir Putin are complexe de inferioritate şi că are trăsături de psihopat, pe care nu îl interesează nimic, doar puterea absolută. „Am vorbit de mai bine de un an despre aspectul numărul 1 care definește 2022, anul în care capetele politice de ani de zile vor cădea. Capul lui Putin va cădea, deci acest război îl plătește cu președenția lui, cu capul lui. După părerea mea, Putin este un om care suferă de niște complexe de inferioritate, așa, ca psiholog, analizându-l și ajuns la această dorință acerbă de putere de ani de zile a devenit într-un fel un pic de psihopat pentru că el nu mai are compasiune, nu mai are iubire pentru oameni, nu-l mai interesează, minte, nu te poți baza pe cuvântul lui, nu este un lider pe care să îl intereseze ce se întâmplă în lume, de fapt nu îl interesează decât de puterea lui, este megaloman!”, a mai spus Carmen Harra.