Carmen Harra reconfirmă profeţiile sumbre: „Războiul va dura, planul este diabolic. Putin va ataca o ţară NATO”

După 60 de ani, ne întoarcem înapoi, influențele planetare vin din nou să ne arate repetarea unor karme anterioare, spune Carmen Harra.

27 feb. 2022, 18:55
Carmen Harra reconfirmă profeţiile sumbre: „Războiul va dura, planul este diabolic. Putin va ataca o ţară NATO”

„Putin va ataca Ucraina. Este un plan vechi şi Putin îl va pune în aplicare însă o să-l coste capul lui” – avertiza Carmen Harra pe 22 ianuarie.

Acum, cunoscutul terapeut avertizează că nu avem de a face cu un conflict ce va lua sfârşit repede. Putin are un plan diabolic, bine şi îndelung pus la punct. Va intra din nou în Moldova şi Georgia, apoi va ataca Polonia. Iar toate acestea vor dura mai mult decât putem acum estima ori spera.

Cristina Demetrescu i-a făcut astrograma lui Vladimir Putin: „Pe karma lui există două planete distructive”
„Putin a pregătit ofensiva militară de mult şi a aşteptat doar momentul politic să pornească acest atac care este mult mai complex decât ne imaginăm. Planurile lui sunt mult mai mari decât ne dăm seama.

Partea proastă este că nu suntem pregătiţi. NATO nu este pregătit, America nu este pregătită. Nimeni nu a intervenit cum ar fi trebuit să intervină.”, a spus Carmen Harra.

„Putin nu este impresionat de sancţiunile economice, ba mai mult ameninţă cu un cyberatac cibernetic care de fapt se va declanşa.

Pericolul foarte mare, însă, pe care nimeni nu îl discută şi nu îl ia în atenţie este că atunci când doi se bat, al treilea câştigă. Partea proastă este China la care nimeni nu se gândeşte, care vrea să îşi ia înapoi Taiwanul şi care poate profita de această situaţie atât de confuză.”, a mai avertizat Carmen Harra.

Anonymous, avertisment fără precedent la adresa lui Putin. Îl obligă să pună punct războiului din Ucraina. ”Altfel vei cunoaşte mânia deplină a hackerilor lumii”

Putin va lua înapoi Moldova şi va ataca Polonia
„Nu numai că Putin va lua înapoi Moldova şi Georgia, şi va încerca să intre unde poate el cât de puternic. pentru că Putin nu are frică, are o minte diabolică şi s-a pregătit.

Carmen Harra, previziunea care dă fiori: ”O să-l coste capul pe Putin”. Cât de afectată va fi România în război
Povestea nu arată deloc bine… Nu vreau să vă fac predicţii negative, dar doar rugăciunile nu o să ne salveze de acest război care bate la uşă. Şi totuşi simt că România, prin partea de NATO este protejată în etapa actuală. Pericolul îl văd spre Polonia. S-ar putea ca ruşii, mai mult ca sigur să intre spre NATO, dar nu prin România.

Planul este diabolic, războiul va mai continua, este doar începutul. Nu mai credeţi că o să ţină două-trei zile şi gata. Nu acesta este planul.”, a mai explicat Carmen Harra, la Antena 3.