Carmen Harra anunţă moartea Regelui Mihai şi a unui celebru artist român. „Va fi un accident de maşină!”

Carmen Harra a dezvăluit că următoarele luni vor fi marcate de tragedii. Celebra clarvăzătoare susţine că nume importante din România se află sub auspiciul morţii.

30 nov. 2017, 17:12
Carmen Harra anunţă moartea Regelui Mihai şi a unui celebru artist român. „Va fi un accident de maşină!”

Carmen Harra a declarat pentru Cancan că şirul tragediilor din noiembrie – morţile marilor actriţe Stela Popescu şi Cristina Stamate – nu se opreşte aici. Prezicătoarea spune că şi începutul anului 2018 rezervă două evenimente negre, care-i vor marca profund pe români.

Carmen Harra a prevestit moartea Cristinei Stamate

Carmen Harra a dezvăluit că în următoarele două luni, România va mai pierde un reprezentatnt al „generaţiei vechi de artişti”. Această pierdere va fi urmată de o nouă tragedie, căci în următoarele cinci luni „un bărbat tânăr din showbiz va muri într-un accident rutier”.

„Dramele vor continua. Din păcate, Regele Mihai nu va mai rezista în viaţă până la sfârşitul anului, iar un bărbat tânăr din showbiz va muri într-un accident rutier în următoarele cinci luni. Şi din generaţia veche de artişti va mai pleca cineva în următoarele două luni, de parcă se duce toată generaţia în acelaşi timp”, a declarat Carmen Harra.