Carmen Harra are de recuperat 650.000 de dolari. Instanţele din România nu-i dau, însă, câştig de cauză

Carmen Harra vrea să execute silit un notar din New York, despre care susţine că ar fi contribuit la furtul locuinţei sale, precum şi a bunurilor aflate în ea, scrie playtech.ro.

RomaniaTV.net
20 mai 2020, 18:32
Carmen Harra are de recuperat 650.000 de dolari. Instanţele din România nu-i dau, însă, câştig de cauză

Cu nouă ani în urmă, Carmen Harra declara că locuinţa din Bucureşti i-a fost furată, cu tot cu bunurile aflate în ea. Clarvăzătoarea susţinea că Filora Simonian, notar în New York, este cea care a înlesnit acest lucru. Acum, celebra prezicătoare vrea să o execute silit pe aceasta. Instanţa americană i-a condamnat la închisoare pe infractori şi i-a dat lui Carmen Harra dreptul la despăgubiri în valoare de 650.000 de dolari.

Instanţa din România, în schimb, nu i-a dat câştig de cauză celebrei prezicătoare, blocând dosarul.

Dificultățile au apărut însă în instanța din România, unde dosarul este blocat. În timp ce autorităţile americane o caută pentru a o pedepsi, statul român o protejează. Acuzata nu s-a prezentat la niciun termen al procesului şi mi-a recunoscut în faţă că mi-a furat banii, casa şi toate bunurile din aceasta. De patru ani mă lupt în justiţie să-mi recuperez casa din România care mi s-a furat”, a declarat Carmen Harra. 

Citeşte şi Ce spune Carmen Harra despre coronavirus. Când scapă România de infecţie: „Are nişte efecte foarte puternice”

Carmen Harra susţine că judecătorul din România s-a lovit de problema numelui, punând la îndoială faptul că reclamanta Doina Carmen Mureşan este una şi aceeaşi persoană Doina Carmen Harra.

Există toate dovezile plus o hotărâre judecătorească emisă în SUA, iar judecătoarea din România pune problema dacă eu sunt sau nu reclamanta. Am prezentat toate dovezile că eu sunt Doina Carmen Harra, i-am arătat certificatul de naştere, cel de căsătorie, ce să-i mai arăt?! Am trimis şi un martor care le-a confirmat că Doina Carmen Mureşan e aceeaşi persoană cu Doina Carmen Harra(…) E bătaie de joc!”, a explicat Carmen Harra.

Pe 26 noiembrie 2019, clarvăzătoarea a cerut executarea silită a notarului din New-York, dosarul fiind înregistrat la Judecătoria Sectorului 1 București. În acest dosar, Carmen Harra figurează drept creditor, iar Filora Simonian drept debitor, iar un birou de executori judecătorești drept petent. Judecarea cauzei a fost, însă, suspendată: Suspendă judecarea cauzei, în temeiul art. 242 Cod procedură civilă, ca urmare a neîndeplinirii obligaţiilor stabilite în sarcina petentului. Cu drept de recurs pe toată durata suspendării, la instanța ierarhic superioară. Cererea de recurs se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunțarea s-a făcut prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței”