Carmen Harra are previziuni sumbre pentru finalul anului 2021: „Ne vom despărţi de OAMENI care rar se nasc”

Carmen Harra face noi previziuni despre finalul anului 2021. Veștile clarvazătoarei nu sunt prea bune pentru perioada următoare.

25 sept. 2021, 16:03
Carmen Harra are previziuni sumbre pentru finalul anului 2021: „Ne vom despărţi de OAMENI care rar se nasc”

Carmen Harra a făcut noi previziuni pentru sfârșitul anului 2021. Clarvăzătoarea a făcut o nouă previziune pentru finalul anului 2021 în care atenționează că ne așteaptă vremuri grele. Carmen Harra atrage atenția și spune că la finalul anului omenirea se va confrunta cu o nouă criză mondială care va fi generată de conflictele politice dintre țări.

Psihologul spune că suntem abia la începutul crizei financiare și că lucrurile nu sunt tocmai roz nici din perspectiva pandemiei. Spre ce ne îndreptam și, mai ales, care ar fi soluțiile pentru a scăpa din cei 9 ani de dificultate care ne așteaptă.

Carmen Harra prevesteşte căderea Guvernului. Celebra clarvăzătoare face şi o dezvăluire-şoc despre banii românilor
Carmen Harra a făcut previziuni despre sfârșitul anului 2021 și ce întâmplări ar urma să aibă loc în următoarele luni.

”Vor fi mai multe inundații. Anul acesta, din fericire, cutremurul ne va ocoli. Inundații însă vor fi, dar anul acesta fenomenul politic vă fi cel mai puternic și nu aspectele acestea care vizează fenomenele naturale.

Anul 2021 va fi mult mai liniștit decât 2017. Vor fi două sau trei persoane foarte importante care vor dispărea din și din nefericire este extrem de dureros pentru că nu se mai nasc oamenii ca ei, nu vor mai fi oameni de asemenea calibru.

Carmen Harra, previziuni despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Se va vindeca celebrul artist?
În 2021 va veni o criză economică. Să ne așteptăm la ea la sfârșitul anului și va fi o criză bruscă și foarte puternică și este consecința faptului că se produc aceste rupturi din punct de vedere politic”,  a dezvăluit Carmen Harra.

Pe numele ei real, Carmen Mureșan, este originară din Bistrița, iar din anul 1983 s-a stabilit în Statele Unite ale Americii.

Carmen Harra: ”O să scădem substanțial din cauza acestor virusuri”

Carmen Harra arunca bomba toamnei! „Situația, din nou, din punct de vedere mondial, la nivelul sănătății este tot la fel de dureroasă. Toate aceste schimbări se vor produce, abia după aceea putem să ne considerăm că intrăm într-o eră economică mai stabilă. Era prin care noi trecem acum și în următorii ani este de zbucium, de urcușuri, coborâri, de căderi monetare. Situația este scăpată de sub control, părerea mea.

Consecințele sunt dramatice, iar inflația este fără precedent, absolut fără precedent în istoria a 100 de ani. Noi suntem, la ora actuală, vreo 7 miliarde și ceva, o să scădem substanțial din cauza acestor virusuri. Poate ajungem la 5, poate chiar la 4 miliarde, deci o scădere incredibilă a populației.

Recomandabil este să ne întoarcem la cum trăiau bunicii, străbunicii noștri, la țară. Să-și planteze, să-și facă grădini, pentru că acolo mergem, din nefericire, dată fiind situația globală economică. Astea sunt resursele cu care noi, la un moment dat, ne putem hrăni singuri”, a spus Carmen Harra.

Carmen este doctor în psihologie și deține un cabinet de terapie alternativă. Aceasta este bine cunoscută în showbiz pentru predicțiile pe care le face și susține că poate vorbi cu spiritele.