Carmen Harra, previziuni despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Se va vindeca celebrul artist?

Carmen Harra a vorbit despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Celebra prezicătoare a dezvăluit și dacă marele artist se va vindeca sau nu.

13 iul. 2021, 11:48
Carmen Harra, previziuni despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Se va vindeca celebrul artist?

Carmen Harra, previziuni despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Carmen Harra susține că are un sentiment bun, iar codificarea lui divină arată că va trece peste acest moment dificil.

Carmen Harra, previziuni despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu

„Trece printr-un moment puțin dificil al vieții lui, dar personal cred că o să treacă peste această încercare. Poate să mai dureze câteva luni, însă simt că o se să echilibreze și o să își revină. Am un sentiment pozitiv. Calculele arată destul de bine, deci să ne rugăm pentru acest artist unicat să treacă cu bine. Are puterea, data fiind codificarea lui divină sa treacă peste aceasta încercare, are potențialul să treacă în următoarele săptămâni, trei luni”, a declarat Carmen Harra.

Benone Sinulescu şi-a făcut testamentul. Cine va moşteni averea cântăreţului

Elena Sinulescu a dat primele declarații despre starea de sănătate a celebrului cântăreț, după acuzațiile grave făcute de fostul impresar al artistului, Ionuț Pavel. Printr-o postare făcută pe rețelele de socializare, soția lui Benone Sinulescu a transmis că informațiile transmise de Ionuț Pavel presei sunt false. „Dragi prieteni, admiratori ai lui Benone Sinulescu, Având în prim-plan preocuparea pentru starea de sănătate a soțului meu, pe de o parte, dar si dorința acestuia de a expune publicului doar actul artistic și mai puțin problemele de sănătate specifice vârstei, am evitat mediatizarea situației medicale a soțului meu. Totuși, situația impune câteva precizări: În urma cu câteva săptămâni, soțul meu a fost consultat la o clinică de specialitate din Timișoara de către un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf și urmează un tratament pentru afecțiunea cronică constatată.  În dimineața zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost găsit inconștient ci a căzut și nu a dorit să fie internat”, este mesajul postat de Elena Sinulescu..

„Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Barzava, neputând să îl ridic și din dorința de nu fi expus într-o situație nefavorabila imaginii publice, împreună am stabilit sa solicitam o ambulanță de la o clinică privată, în care a fost internat temporar și a continuat tratamentul, beneficiind de condiții medicale de calitate. În ziua de sâmbătă, starea de sănătate s-a înrăutățit și în urma discuției cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Județean Arad, care îi cunoștea afecțiunile, i-a recomandat o reevaluare în cadrul acestui spital. În acest timp, fostul impresar Ionuț Pavel, fără a ma fi întrebat despre starea soțului meu si fără a ne solicita acordul, a răspândit în presa informații nedocumentate, false, defăimătoare privind modul in care familia îl îngrijește pe “Nea Beni” Se dovedește ca Beni pe buna dreptate nu îl considera o persoană din cercul de prieteni si a încetat relațiile profesionale de mai mult timp cu acesta. Va mulțumim pentru aprecierile și gândurile bune și să ne rugăm cu toții pentru sănătatea îndrăgitului Benone Sinulescu”, a mai scris Elena Sinulescu.