Carmen Harra, despre căsnicia Andei Adam: „Sper că ascultă mesajul meu”

Carmen Harra a vorbit despre căsnicia Andei Adam, despre care spune că are şanse mari să reziste, pentru că, energetic, cei doi parteneri sunt foarte compatibili. Artista și Sorin Niculescu au fost pe primele pagini ale tabloidelor, unde s-a făcut speculaţii despre despărţirea lor.

21 apr. 2021, 18:39
Carmen Harra, despre căsnicia Andei Adam: „Sper că ascultă mesajul meu”
Carmen Harra, despre căsnicia Andei Adam

Carmen Harra, despre căsnicia Andei Adam. În ultima vreme s-a vehiculat că artista și soțul ei, Sorin, nu mai formează un cuplu de luni buni, zvon alimentat și de conversațiile intime avute de acesta cu o altă femeie pe social media.

Citeşte şi: Anda Adam, ameninţări şi jigniri pe Instagram. Mesajele cu femeia pe care soţul ei a încercat să o „agaţe”

Carmen Harra, despre căsnicia Andei Adam

Prezicătoarea a declarat că cei doi sunt persoane compatibile energetic, astfel că nu se pune problema de o ruptură. Sau dacă se va produce, nu va dura mult.

Ei sunt un ideal de pereche. Dacă ar fi s-o luăm energetic, ei se potrivesc foarte mult. (…) M-aș mira ca ei să se despartă, chiar dacă o fac, se pot reîmpăca. Dau acestui cuplu o mare șansă de revenire. Sunt extrem de potriviți unul pentru altul din multe puncte de vedere.(…) Sper că ascultă mesajul meu pentru că ei sunt un ideal de cuplu. Sunt extrem de compatibili. Au toate șansele să reziste împreună o perioadă lungă de timp”, a prezis Carmen Harra la Antena Stars.

Anda Adam, adevărul despre relaţia cu soţul ei

Anda Adam

a spus adevărul despre relaţia cu soţul ei, după ce în ultima vreme s-a tot vorbit despre un presupus divorţ între ei. Vedeta a declarat că încă locuieşte alături de Sorin, însă nu a spus concret dacă s-a împăcat cu el.

Nu s-a mutat la Constanța. Locuim împreună. Nu vreau să intru în detalii pentru că lumea va interpreta și va interpreta fix așa cum își dorește. Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul. Nu cred că este nimeni dator în momentul în care nu mai are o relație cu cineva, ne-am despărțit, și în secunda doi să sun la ziare și două emisiuni ca nu mai sunt cu Y. E fix treaba noastră, în intimitatea noastră, atât.

Atâta timp cât eu intru la mine în casă, închid ușa, este treaba mea ce decid eu cu cel cu care trăiesc, ce facem mai departe. Decizia sau discuția mea cu persoana respectivă trebuie să rămână tot acolo.”, a spus Anda Adam.