Carmen Harra își reface viața la 14 ani de la decesul soțului ei: ”Lucrurile din viața mea sunt foarte bune. E greu să găsești sufletul pereche, relații de compromis sunt destule”

Universul a pregătit lucruri bune pentru Carmen Harra în 2023. Cel puțin sectorul sentimental va fi bine aspectat, spune celebra clarvăzătoare, care speră să-și găsească jumătatea după 14 ani în care nu a avut nicio relație.

15 iun. 2023, 16:44

La 14 ani de la decesul soțului ei, Virgil, care a fost răpus de cancerul pulmonar, Carmen Harra este mai pregătită ca niciodată să o ia de la capăt pe plan amoros. Astrele îi sunt favorabile din acest punct de vedere, tocmai de aceea speră să găsească bărbatul cu care să-și petreacă tot restul vieții.

Carmen Harra își reface viața la 14 ani de la decesul soțului ei: „Vreau ceva adevărat. Părerea mea este că se poate să găsesc în 2023”

Celebra clarvăzătoare își dorește o relație bazată pe dragoste autentică, în care să nu existe compromisuri.

Eu am tot ce îmi pot dori și nu îmi doresc decât pace, liniște, echilibru, sănătate. Alexandrei i-am făcut cadou o anumită mășină pe care nu o avea, am petrecut foarte bine. Profesional, în 2023 îmi doresc să pot realiza un nou album discografic. Vreau să fac și un album cu colinde dar și câteva cântece noi. Eu sunt bunică în 2023 și lucrurile în viața mea sunt foarte bune. Nu am de ce să mă plâng.

E greu să găsești în viață sufletul pereche, relații de compromis sunt destule. O relație de compromis sau temporală nu mă interesează! Vreau ceva adevărat ce știu că e foarte greu de găsit așa că mai caut. Părerea mea este că se poate să găsesc în 2023”, a mărturisit Carmen Harra pentru publicația ciao.ro. În plus, își dorește pace, liniște, echilibru și sănătate.

Citeste si Carmen Harra aruncă bomba! Noi previziuni pentru a doua jumătate a anului 2023: ”O să pornim într-o altă direcție”

Carmen și Virgil s-au căsătorit la doar trei săptămâni după ce s-au cunoscut

Carmen Harra a dezvăluit la un moment dat cum a început povestea de dragoste cu soțul său, Virgil, cu care a fost căsătorită vreme de 27 de ani. Cei doi s-au întâlnit în Statele Unite ale Americii, dar au simțit imediat că sunt suflete-pereche, așa că și-au unit destinele după doar trei săptămâni.

Bărbatul mai fusese însurat și are o fiică, Florina, cu care clarvăzătoarea se înțelege bine. De când l-a cunoscut, Carmen Harra a știut că partenerul său nu va depăși vârsta de 60 de ani. A murit cu doi ani înainte de împlinirea acestei vârste.

De asemenea, vedeta a mai subliniat că nu poate fi mințită de nimeni pentru că simte atunci când cineva încearcă să o tragă pe sfoară. Același lucru este valabil și legat de dragoste, subliniază Carmen Harra.

Citeste si Carmen Harra, verdict uluitor în cazul morţii lui Stephan Pelger: „Ar fi trăit mai mult decât Tina Turner”