Carmen Harra, noi previziuni despre relația dintre Bianca Drăgușanu și Bădălău: „Are multe karme de rezolvat”

Carmen Harra, noi previziuni despre relația dintre Bianca Drăgușanu și Bădălău. Afaceristul nu are noroc în dragoste și nu doar cu Bianca Drăgușanu lucrurile stau prost, ci cu multe dintre fostele sale iubite.

29 feb. 2024, 08:30
Carmen Harra, noi previziuni despre relația dintre Bianca Drăgușanu și Bădălău: „Are multe karme de rezolvat”
Carmen Harra, noi previziuni despre relația dintre Bianca Drăgușanu și Bădălău

Carmen Harra, noi previziuni despre relația dintre Bianca Drăgușanu și Bădălău. „Cine iubește și lasă, Dumnezeu să-i dea pedeapsă, deci legile karmei. De mult n-am văzut un caz unde karma să joace un rol atât de important. El se implică într-o multitudine de relații care toate colapsează. Partea negativă este că el nu-și va găsi nicăieri în viitorul apropiat stabilitate și rămâne singur, fără echilibru pentru o perioadă lungă de timp.

Dar nici persoanele care au fost implicate în relația cu el nu-și găsesc parteneri buni de viață, pentru că aici sunt acțiuni greșite care trebuie corectate. Dar nimeni nu gândește corect, aici e nevoie de multă terapie și ajutor psihologic pentru a regla greșelile comise de multă vreme”, spunea Carmen Harra anul trecut.

De asemenea, atunci a mai spus că cei doi nu sunt compatibili: ”Se va implica într-o relație cu cineva mai tânără decât el și va încerca să se recăsătorească, dar nici mariajul acela nu va dura. O să aibă un alt copil în viitor cu altă persoană tot din showbiz. Dar din nou legile karmice se vor repercuta. Doar dacă va repara greșelile va putea să ajungă undeva. Poate zece ani de acum încolo, dar nu până atunci”.

Citește și: Carmen Harra, previziuni-bombă: cine va fi viitorul preşedinte al României. „Niciunul din cei care sunt în scenarii!”

Carmen Harra, noi previziuni despre relația dintre Bianca Drăgușanu și Bădălău

Invitată în emisiunea lui Cristi Brancu, Carmen Harra a venit cu alte previziuni pentru Bădălău și anunță surprize pentru Bianca Drăgușanu, spunând că din luna martie va intra „într-un an karmic. E un an foarte puternic pentru ea”. Clarvăzătoarea vedetelor susține că „toate situațiile și relațiile amoroase în care nu a găsit o rezolvare iau o altă turnură”.

În ceea ce privește relația cu Bădălău, va rămâne una „complementară, dar temporară”, iar afaceristul va avea „probleme serioase anul ăsta”. Iar Bianca va dori, pentru a nu-și strica imaginea, să se detașeze cât mai mult de bărbat.

Carmen Harra spune că relația Biancăi cu Bădălău „nu mai are foarte mult timp în viitor și se va muta în altă direcție”. Iar Gabi Bădălău „va rămâne debusolat”.

Clarvăzătoarea menționează că Bădălău primește lecții de la Divinitate de la care „vrea să învețe ceva”, pentru că „are multe karme de rezolvat”, iar tot prin ce trece acum „nu e un accident”. Carmen Harra crede că Bianca ar face bine să înțeleagă că relația cu Bădălău „nu e una de compromis, ci temporară”.