Carmen Harra, predicţii despre 2021. „Nenorocirea e că vin alte lucruri pentru care ar trebui să ne pregătim”

Carmen Harra a făcut primele predicţii despre 2021. Dacă 2020 a fost un an dificil pentru toată lumea, lucrurile nu vor fi prea roz nici în anul viitor.

26 nov. 2020, 21:03
Carmen Harra, predicţii despre 2021. „Nenorocirea e că vin alte lucruri pentru care ar trebui să ne pregătim”

Carmen Harra a făcut primele previziuni pentru anul următor şi spune că 2021 va aduce și el momente dificile, însă oamenii o să fie mai bine pregătiți, pentru că au deja experiența anului ce se încheie.

Carmen Harra, predicţii despre 2021

„2021 este un an de eliberare, de revoluţii, în care lucrurile se întorc. Vibraţia lui 2021 schimbă toate nenorocirile pe care le-am avut în 2020, care a fost un an carmic, pe care omenirea cred că nu l-a avut niciodată, niciodată perturbarea nu s-a produs atât de rău. Nenorocirea e că vin alte lucruri pentru care ar trebui să ne pregătim. Dar cum ne pregătim că suntem total neavertizaţi, neinformaţi şi colectiv speriaţi”, a spus Carmen Harra.

Semnal de alarmă pentru omenire

Carmen Harra a mai spus că toate acest greutăți care au venit peste omenire sunt ca un fel de semnal de alarmă, o trezire la realitate.

Carmen Harra face previziuni pesimiste. Cât va dura pandemia de covid-19

„Trebuie să ne mobilizăm să trecem peste situația asta. Nu ne putem permite să cădem într-o depresie generală, viața merge înainte. Omenirea trebuie să învețe ceva din situația prin care trecem. Să învățăm să fim mai buni. Să învățăm cât de vulnerabili suntem și cât de ușor putem să fim afectați de lucrurile care vin peste noi. Că nu suntem pregătiți pentru lucrurile mari care vin peste noi. Tot ceea ce se întâmplă acum este doar începutul unor înșiruiri de evenimente care toate încearcă să ne trezească. Se va schimba ceva din lucrurile fundamentale care nu mai merg. Anumite legi umane nu vor mai funcționa în următoarea perioadă. Legile umane trebuie schimbate, nu mai sunt valabile”, a precizat Carmen Harra.