Carmen Harra face previziuni pesimiste. Cât va dura pandemia de covid-19

Carmen Harra, celebră pentru previziunile ei, susține că pandemia de coronavirus este doar începutul unei perioade negre pentru omenire.

02 nov. 2020, 13:12
Carmen Harra face previziuni pesimiste. Cât va dura pandemia de covid-19

Carmen Harra anunţa în septembrie 2019 „un șoc planetar cumplit” pentru 2020. „Nu va fi un război clasic, cu bombe și tancuri, însă va fi ceva care va zgudui omenirea din temelii și care va schimba lumea pentru totdeauna. Văd că vom avea foarte mulți morți”, a spus Carmen Harra (sursa aici). La câteva luni, coronavirusul a devenit o problemă mondială, care a cauzat până acum peste 1,2 milioane de morți și a afectat peste 46 de milioane de persoane.

Carmen Harra prevede o nouă revoluţie în România. Ce se întâmplă până la sfârşitul anului: „Pericolul este foarte mare”

Pandemia va trece, însă lumea nu va mai fi niciodată ca înainte de pandemie, este previziunea lui Carmen Harra. „Pandemia de coronavirus va dura aproximativ trei ani. Aceasta este însă doar începutul unei perioade de 13 ani, până în 2033, când toată omenirea se va confrunta cu probleme majore care vor duce la transformări uriașe și ireversibile în stilul nostru de viață. După coronavirus urmează altceva și mai grav! Viața nu va mai reveni niciodată la ce a fost înainte de pandemie, trebuie să acceptăm asta, dar să fim totuși optimiști”, a spus Carmen Harra.

Ce se va întâmpla cu românii în următorii 13 ani. Carmen Harra a spus tot: „Nimeni nu vorbeşte”

Carmen Harra locuiește în Florida, într-o vilă uriașă, cu piscină și grădină cu plante exotice, dar a fost afectată de restricțiile impuse de autorități. „Ca peste tot în lume, în perioada de stare de urgență, nu am avut voie să ieșim deloc din casă. Acum, chiar dacă avem cele mai multe cazuri de coronavirus din lume, suntem liberi, dar trebuie să purtăm mască în spațiile publice închise”, a mai spus Carmen Harra.