Carmen Harra, previziune şocantă pentru 2021. Vin alte nenorociri, să ne pregătim!

Carmen Harra a făcut o nouă previziune pentru anul 2021 în care atenționează că nu vom avea parte de momente fericite. Clarvăzătoarea atrage atenția că omenirea se va confrunta cu alte nenorociri după ce 2020 a fost anul pandemiei de Covid-19.

06 mai 2021, 11:28
Carmen Harra, previziune şocantă pentru 2021. Vin alte nenorociri, să ne pregătim!

Carmen Harra, previziune şocantă pentru 2021. Celebra clarvăzătoare a făcut primele previziuni pentru anul 2021.

Carmen Harra, previziune şocantă pentru 2021

„2021 este un an de eliberare, de revoluţii, în care lucrurile se întorc. Vibraţia lui 2021 schimbă toate nenorocirile pe care le-am avut în 2020, care a fost un an carmic, pe care omenirea cred că nu l-a avut niciodată, niciodată perturbarea nu s-a produs atât de rău. Nenorocirea e că vin alte lucruri pentru care ar trebui să ne pregătim. Dar cum ne pregătim că suntem total neavertizaţi, neinformaţi şi colectiv speriaţi”, a spus Carmen Harra.

Carmen Harra face previziuni pesimiste. Cât va dura pandemia de covid-19

„Trebuie să ne mobilizăm să trecem peste situația asta. Nu ne putem permite să cădem într-o depresie generală, viața merge înainte. Omenirea trebuie să învețe ceva din situația prin care trecem. Să învățăm să fim mai buni. Să învățăm cât de vulnerabili suntem și cât de ușor putem să fim afectați de lucrurile care vin peste noi. Că nu suntem pregătiți pentru lucrurile mari care vin peste noi. Tot ceea ce se întâmplă acum este doar începutul unor înșiruiri de evenimente care toate încearcă să ne trezească. Se va schimba ceva din lucrurile fundamentale care nu mai merg. Anumite legi umane nu vor mai funcționa în următoarea perioadă. Legile umane trebuie schimbate, nu mai sunt valabile”, a completat Carmen Harra.