Carmen Harra, previziune teribilă despre CORONAVIRUS. Ce se va întâmpla cu omenirea până în 2033

Carmen Harra le-a dat o veste cutremurătoare românilor! Ptrivit previziunilor sale, virusul ucigaș va reveni în toamnă, iar vaccinurile nu vor găsi soluția completă.

07 iul. 2020, 19:57
Carmen Harra, previziune teribilă despre CORONAVIRUS. Ce se va întâmpla cu omenirea până în 2033

Carmen Harra a spus că deși omenirea va reveni pas cu pas la ritmul normal, viețile oamenilor nu vor mai fi niciodată la fel. Asta pentru că pandemia de coronarivus a reprezentat o traumă a conștiinței colective. Celebra prezicătoare a spus că virusul va apărea din nou în toamnă, iar din cauza mutațiilor pe care le va suferi, vaccinurile elaborate de medici vor mai putea fi eficiente, soluția nefiind găsită în totalitate.

Ce se va întâmpla cu românii în următorii 13 ani. Carmen Harra a spus tot: „Nimeni nu vorbeşte”

„Prin toamnă virusul revine într-o altă formă! Partea negativă este că acest virus se schimbă, medical, va suferi mutații, și ia diferite forme, așa că vaccinurile care vor apărea (…) vor trata anumite aspecte ale virusului, dar nu vor găsi soluția completă!”, a spus Carmen Harra.

Celebra prezicătoare susţine că până în 2033, populația Globului se va confrunta cu un pod simbolic. În cazul în care oamenii nu vor da dovadă de înțelepciune, lucrurile nu vor arăta prea bine și va avea loc o experiență catastrofală pentru aceștia.

Carmen Harra, previziuni sumbre despre evenimentele din viitor: „O cădere a sistemelor politice şi economice” 

„Până în anul 2033 omenirea traversează un pod în mod simbolic. Și dacă nu îl traversăm cu înțelepciune, podul ăsta simbolic se poate rupe și atunci va fi o experiență catastrofală pentru omenire”, a mai spus Carmen Harra.