Carmen Harra, previziunea care dă fiori: „România a fost tocată, decimată, batjocorită, călcată în picioare”

Carmen Harra, vedeta cunoscută ca terapeut în Statele Unite ale Americii, anunță cum va fi finalul anului 2022, dar și ce se va întâmpla cu românii de anul viitor.

10 nov. 2022, 23:54
Carmen Harra, previziunea care dă fiori: „România a fost tocată, decimată, batjocorită, călcată în picioare”

Celebra prezicătoare Carmen Harra nu anunță vremuri bune pentru români, începând cu data de 1 ianuarie 2023. Situația economică se va deteriora până în momentul în care oamenii vor decide să iasă în stradă în grupuri uriașe pentru a protesta. Recesiunea și rata crescândă a inflației vor revolta poporul, potrivit lui Carmen Harra.

Harra vine cu noi previziuni pentru perioada următoare. Celebra clarvăzătoare afirmă că România va renaște, însă vor avea loc în viitorul apropiat tensiuni fără precedent.

Carmen Harra vine cu previziuni cumplite până la finalul anului: Proteste violente în România, un noul val al pandemiei şi război la graniţe
„Revirimentul României este în unirile care vor veni. România, după o perioadă lungă de timp se readună și își găsește forța interioară. România a fost tocată, decimată, batjocorită, călcată în picioare. Dar, până într-o zi, pentru că toate sunt până într-o zi. Văd o revenire spectaculoasă a românilor în următorii ani și revenirea la România inițială pe care o știm cu toții de atâta amar de vreme și aici va fi puterea României. România renaște (…)

Carmen Harra, previziuni pentru 2023: „Vine dezastrul, proteste uriaşe în toată lumea, prăpăd social şi în România”
Văd în luna noiembrie că se va întâmpla ceva puternic în România, pentru că românul este tare săturat. Văd o revenire la proteste, pentru că întotdeauna intervenția divinității își spune cuvântul și ceva o să se întâmple care ne ajută să ne eliberăm de aceste personaje care, de fapt, trebuiau să plece de multă vreme”, a spus Carmen Harra, într-un live pe pagina sa de Facebook.

Lumea, în anul 2023, potrivit lui Carmen Harra

Carmen Harra mai spune că întreaga lume, toate clasele sociale, vor suferi în anul 2023 din cauza crizei financiare, care este abia la început.

”Negăm această inflație care este vizibilă, negăm că suntem într-o stare de recesiune, de un dezastru material. Toate lucrurile astea nu le discută nimeni, nu le pune în perspectivă, ba dimpotrivă se spune că nu avem nici recesiune, nici inflație, că toate sunt perfecte. Dar omul de rând, și omul de rând e majoritatea pe planeta asta, nu mai are modalități de supraviețuire”, a mai spus Carmen Hara.