Carmen Harra, previziuni-bombă despre politica din România. „O văd candidat la alegerile prezidenţiale”

Laura Codruța Koveși, principalul candidat pentru funcția de procuror șef european, dar și suspectă într-un dosar în care este acuzată de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă, avea șanse reale să ajungă președintele României.

15 feb. 2019, 07:42
Carmen Harra, previziuni-bombă despre politica din România. „O văd candidat la alegerile prezidenţiale”

Carmen Harra, care a îi făcuse fostei șefe a Direcției Naționale Anticorupție astrograma, spunea că Laura Codruta Kovesi ar putea ajunge președinte al României.

„Codul ei divin este numărul 4, la fel ca Trump. Oameni care îi atacă pe alții, pe cei cu care au fost prieteni. Asta e modalitatea de acțiune. E foarte luptătoare pentru persoana ei. Ascensiune, pentru o perioadă de timp și acum urmează coborâșul. Situația ei este tulbure pentru o perioadă de un an sau doi. Numărul 4 nu este omul să renunțe, nu își admite greșelile, minte de îngheață apele, merge înainte. Ea nu vrea să plece, vrea să țină scaunul ăla. Inteligent ar fi să renunțe. Personal spun că unul dintre captele care cad este și acestă Kovesi. În anii imediat următori o văd candidat la prezidențiale”, spunea Carmen Harra.

Carmen Harra a făcut cel mai ŞOCANT ANUNŢ. „O să vedem ceva mai puternic decât Revoluţia din 1989!”

Acum însă, Laura Codruța Koveși are probleme serioase și a ieșit la atac în presă. Fosta șefă a DNA spune că inamicii săi încearcă acum să se răzbune pe ea, prin intermediul dosarului pentru care trebuie să dea explicații chiar vineri. Koveși spune că inamicii săi au chemat-o la audieri în dosarul privind extrădarea lui Nicolae Popa chiar în ziua în care trebuie să fie audiată pentru postul de procuror șef european.