Carmen Harra, previziuni cutremurătoare despre un nou virus! ”Partea proastă este că îi afectează pe cei mici”

Românii sunt tot mai îngrijorați cu privire la evoluția COVID-ului în țara noastră care a ajuns pe locul doi în Europa la numărul cazurilor de infectare și pe locul trei în lume. Carmen Harra intervine și anunță noi previziuni cu privire la răspândirea COVID-ului în România.

04 oct. 2023, 11:02
Carmen Harra, previziuni cutremurătoare despre un nou virus! ”Partea proastă este că îi afectează pe cei mici”
Carmen Harra, previziuni cutremurătoare despre un nou virus!

Carmen Harra, previziuni cutremurătoare despre un nou virus! Celebra clarvăzătoare Carmen Harra îi liniștește pe cei care se gândesc cu groază că vor fi nevoiți să poarte din nou mască, dar și la restricțiile de circulație pe stradă și spune că virusul nu se va mai extinde și nici nu va mai face victime la fel ca în 2020.

Citește și Carmen Harra, dezvăluiri mai puțin știute despre familia ei. Cine a fost tatăl celebrei clarvăzătoare: „A venit din Rusia cu calul”

Carmen Harra, previziuni cutremurătoare despre un nou virus!

„COVID-ul a revenit, dar nu are putere. Nu văd că se extinde, nu cred că va face ravagiile pe care le-a făcut în 2020 – 2021. El a intrat puternic și a început cu anumite variante mai puțin ucigătoare, dar acum el devine altceva.

Devine ca un fel de gripă care atacă organismul, dar nu mortal. Are perioadele lui de apariție și dispariție”, a declarat Carmen Harra, în emisiunea Corneliei Ionescu, potrivit wowbiz.

Cu toate acestea, Carmen Harra a dezvăluit că vede în viitor apariția unui nou virus destul de contagios care va lovi preponderent copiii, motiv pentru care micuții ar trebui să fie protejați în perioada următoare.

„Ne paște un virus?! Da, dar nu COVID. Un alt tip de virus va apărea în viitor, dar nu anul acesta. Eu zic să nu ne speriem atât de mult. Rămân la părerea că COVID-ul este totuși pe cale de a ieși din sistem sau devine una din afecțiunile cu care te poți confrunta, dar care devine vindecabilă.

Partea proastă este că acest virus nou îi afectează pe cei mici, noi am vrea ca copiii să crească sănătos și frumos. La capitolul predicții bune, aceasta este o anticipare pozitivă, nu vă speriați, COVID-ul nu mai are forță și nu va mai avea forță în viitor”, a mai spus celebra prezicătoare.

Mai mult, Carmen Harra a subliniat că vede apariția noului virus de multă vreme, astfel încât este posibil ca acesta să își facă apariția în perioada următoatre.

„Vine altceva despre care vom mai discuta. Este ceva despre care anticipez de multă vreme. Dar o lăsăm așa deocamdată pentru că nu are rost să ne concentrăm pe ceva negativ, poate avem noroc și nici nu o să se întâmple”, a mai spus Carmen Harra.

Citește și Carmen Harra, noi previziuni sumbre despre viitorul României! Ce se întâmplă din toamna anului 2023. ”O să pornim într-o altă direcție”