Carmen Harra, dezvăluiri mai puțin știute despre familia ei. Cine a fost tatăl celebrei clarvăzătoare: „A venit din Rusia cu calul”

Carmen Harra este una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare de la noi, dar și-a ținut mult timp viața privată departe de ochii curioșilor. Acum, vedeta a făcut mai multe dezvăluiri despre familia ei.

03 oct. 2023, 22:35
Carmen Harra, dezvăluiri mai puțin știute despre familia ei. Cine a fost tatăl celebrei clarvăzătoare: „A venit din Rusia cu calul”
Carmen Harra, dezvăluiri neștiute despre familia ei

Carmen Harra a povestit că tatăl ei a luptat pe front, în cel de-al Doilea Război Mondial, la doar 22 de ani. Victor, pe numele său, a trecut prin multe momente grele, după ce a fost rănit grav pe câmpul de luptă. Potrivit clarvăzătoarei, părintele său a fost la un pas de moarte atunci când o bombă a căzut chiar în clădirea în care se adăpostea alături de alți soldați.

Citește și: Carmen Harra, declaraţia care o va înfuria pe Oana Zăvoranu după divorţ: „Acum șapte ani, i-am spus, adevărul doare”

Tatăl meu la 22 de ani lupta pe front, în Al Doilea Război Mondial și a fost împușcat săracul în picior. El a venit din Rusia, până la țară lângă Cluj, la Gherla, cu calul. Stătea într-o mică clădire și a căzut o bombă, iar în partea unde a căzut bomba, era ordonanța cu restul ofițerilor, cine era pe război. Restul au murit, au scăpat doar el cu calul.

Ne povestea cum a rămas surd de o ureche și când mama se certa cu el, se întorcea cu acea ureche spre ea ca să nu o mai audă. Calul lui se chema Doina și când eu m-am năsut, s-a gândit să-mi dea mie numele Doina, după calul lui. Spunea că acel cal i-a salvat viața”, a declarat Carmen Harra, în cadrul emisiunii Online story by Cornelia Ionescu.

Citește și: Carmen Harra dezvăluiri-șoc despre nepoțica sa! „Sunt convinsă. Este reîncarnarea mamei mele”

Clarvăzătoarea a dezvăluit care sunt cele mai prețioase sfaturi pe care le-a primit de la tatăl său. Una dintre cele mai importante lecții pe care acesta i le-a dat a fost aceea că tăcerea este foarte importantă, dar și să nu se plângă atunci când viața o pune la încercare.

Am o mare iubire și prețuire pentru el, pentru caracterul lui. Îl chema Victor și a fost un om absolut excepțional, m-a învățat să stau drept în fața vieții și să nu mă plâng. Îmi spunea mereu că tăcerea este de aur. A fost o generație extraordinară, parcă nu se mai naște așa ceva. Au fost oameni care au stat demni în fața vieții.

Ai deschis o cutie a vieții mele, unde m-ai atins la o coardă sensibilă, dar mi-a făcut mare plăcere să-l menționez pe tatăl meu de la care zic eu că am învățat foarte multă înțelepciune”, a mai spus Carmne Harra.