Carmen Harra, previziuni despre Florin Cîţu: ”Are un an foarte bun și este favorizat în aproape toate deciziile pe care le ia”

Carmen Harra îi prevede actualului premier al României un viitor strălucit. Până în primăvara anului viitor, premierul are norocul de partea lui, spune clarvăzătoarea.

10 iun. 2021, 12:16
Carmen Harra, previziuni despre Florin Cîţu: ”Are un an foarte bun și este favorizat în aproape toate deciziile pe care le ia”

Carmen Harra previziuni despre Florin Cîţu. Din punct de vedere numerologic, Florin Cîţu ar avea şanse maxime să ajungă la conducerea PNL.

Carmen Harra previziuni despre Florin Cîţu. Îl aşteaptă o perioadă de ascensiune

Florin Cîțu are un an foarte bun și până în primăvara anului viitor este favorizat în aproape toate deciziile pe care le ia. Asta înseamnă o perioadă de ascensiune, deci are șanse la cea mai înaltă funcție în PNL. Restul, depinde de perioadă”, a declarat clarvăzătoarea pentru Playtech.

Celebra clarvăzătoare a făcut previziuni şi despre situaţia României în următoarea perioadă. Ea spune că România se va afla într-o situaţie mai bună decât alte state ale lumii.

Citeste si Cum să faci bani în pandemie. Carmen Harra, despre investiţii în 2021

În ciuda nebuniei generate de pandemie, va fi liniște comparativ cu ce se va întâmpla în alte părți ale lumii. Europa va fi mai afectat de migrația masivă, de tot felul de tensiuni și de proteste. În România rămâne lupta politică, dar viața rămâne, în mare parte, stabilă. Cei mai mulți dintre românii plecați la muncă în străinătate vor să se întoarcă acum acasă pentru că, în străinătate, se simt tratați nedrept, iar pandemia a amplificat tensiunile sociale”, adaugă Harra.

Citeste si Carmen Harra face previziuni pesimiste. Cât va dura pandemia de covid-19

Recent, Carmen Harra declarase că situaţia pandemică se va îmbunătăţi în Europa în maximum 2-3 luni, dar oamenii vor fi puternic afectaţi din punct de vedere psihic.

O să se încheie încet-încet cu această pandemie. Cel puțin în America se estimează în următoarele două luni să ajungem la o imunitate generală. Sunt state în care nu există mască, în Florida nu simțim deloc pandemia. De luni de zile nu ne afectează nimic așa că suntem foarte bine aici. Să sperăm că situația asta se instalează și în România dar peste 2-3 luni va fi mult mai bine și în Europa. Per total, acolo, părerea mea, este că se exagerează mai mult decât este nevoie. Sunt îngrijorată și dacă îmi doresc ceva, sunt îngrijorată de starea generală, de starea colectivă a oamenilor, de stările de depresie, de faptul că oamenii își pierd speranța, își pierd încrederea și sunt demoralizați”, a declarat Carmen Harra pentru Ciao!.