Benone Sinulescu şi-a făcut testamentul. Cine va moşteni averea cântăreţului

Benone Sinulescu şi-a făcut testamentul. Artistul de muzică populară a fost găsit inconștient în propria locuință. Inițial, s-a zvonit faptul că viața lui ”Nea Beni” atârnă de un fir de ață, însă soţia lui a explicat care este cu adevărat starea lui de sănătate.

12 iul. 2021, 21:02
Benone Sinulescu şi-a făcut testamentul. Cine va moşteni averea cântăreţului
Benone Sinulescu şi-a făcut testamentul

Benone Sinulescu

şi-a făcut testamentul în urmă cu mai mulţi ani, mai exact în 2014. Atunci, el declara că i-a lăsat averea soției sale, iar când ea nu va mai fi, nepoții vor moșteni agoniseala de-o viață a artistului.

Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari‘, a declarat Benone Sinulescu, potrivit Viva.ro.

Citeşte şi: Benone Sinulescu trece prin momente grele. „Familia era pregătită de înmormântare”

Benone Sinulescu şi-a făcut testamentul

Elena Sinulescu a făcut o postare pe reţelele de socializare, în care a dezvăluit care este cu adevărat starea de sănătate a acestuia, în ciuda tuturor informațiilor care au apărut în spațiul public în ultima vreme.

Dragi prieteni, admiratori ai lui Benone Sinulescu,

Având în prim-plan preocuparea pentru starea de sănătate a soțului meu, pe de o parte, dar si dorința acestuia de a expune publicului doar actul artistic și mai puțin problemele de sănătate specifice vârstei, am evitat mediatizarea situației medicale a soțului meu. 

Totuși, situația impune câteva precizări:

În urma cu câteva săptămâni, soțul meu a fost consultat la o clinică de specialitate din Timișoara de către un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf și urmează un tratament pentru afecțiunea cronică constatată.

În dimineața zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost găsit inconștient ci a căzut și nu a dorit să fie internat. Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Barzava, neputând să îl ridic și din dorința de nu fi expus într-o situație nefavorabila imaginii publice, împreună am stabilit sa solicitam o ambulanță de la o clinică privată, în care a fost internat temporar și a continuat tratamentul, beneficiind de condiții medicale de calitate.

În ziua de sâmbătă, starea de sănătate s-a înrăutățit și în urma discuției cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Județean Arad, care îi cunoștea afecțiunile, i-a recomandat o reevaluare în cadrul acestui spital.

În acest timp, fostul impresar Ionuț Pavel, fără a ma fi întrebat despre starea soțului meu si fără a ne solicita acordul, a răspândit în presa informații nedocumentate false, defăimătoare privind modul in care familia îl îngrijește pe “Nea Beni”.

Se dovedește ca Beni pe buna dreptate nu îl considera o persoană din cercul de prieteni si a încetat relațiile profesionale de mai mult timp cu acesta.

Va mulțumim pentru aprecierile și gândurile bune și să ne rugăm cu toții pentru sănătatea îndrăgitului Benone Sinulescu„, a precizat Elena Sinulescu pe rețelele de socializare.