Carmen Harra, previziuni pentru fiul lui Theo Rose: „Are o conexiune foarte puternică, din punct de vedere karmic, cu tatăl lui. Va fi un vizionar”

Sasha Ioan a văzut lumina zilei pe 14 iunie 2023. Fiul lui Theo Rose și a lui Anghel Damian s-a născut sub o stea norocoasă, este de părere clarvăzătoarea Carmen Harra, care i-a prevăzut noului membru al familiei un viitor strălucit.

20 iun. 2023, 17:04

Carmen Harra este de părere că micuțul Sasha Ioan va fi celebri, dar fără a activa în niciunul dintre domeniile în care părinții lui au devenit celebri. Clarvăzătoarea spune că micuțul va avea o legătură specială cu tatăl lui, o legătură cu origini karmice.

Carmen Harra, previziuni pentru fiul lui Theo Rose: „Are o conexiune foarte puternică, din punct de vedere karmic, cu tatăl lui”

Este foarte profund, foarte înțelept, introvertit, deosebit de spiritual, extrem de intuitiv, supertalentat, are calități enorme și este longeviv. Vine în această lume cu toate coordonatele unei vieți foarte bune și cu mult noroc. Cu alte cuvinte, le are pe toate. Și are o conexiune foarte puternică, din punct de vedere karmic, cu tatăl lui. Dar se va înțelege extraordinar si cu mama lui. Va mosteni din talentele părinților si va avea șanse sa ajungă în politică. Va fi un talent în comunicare, în retorică, poate să devină și artist, dacă asta își dorește, dar clar va fi un om foarte cunoscut”, a spus Carmen Harra pentru Playtech.

De asemenea, bebelușul va face mult bine în lume.

Are noroc, dar și suportul părinților lui pentru a se realiza excelent în viață. S-a născut sub o stea foarte norocoasă. Este intuitiv și un vizionar, va face multe acte de caritate, va ajuta multă lume și va aduce mult bine în această lume”, a dezvăluit Carmen Harra potrivit aceleiași surse.

Citeste si Theo Rose a chemat preotul acasă după trei zile de la externare. Vedeta a făcut anunțul: „Știți cum se vine la lauză”

Theo Rose a născut prin cezariană după ce medicii au identificat anumite riscuri în cazul unei nașteri naturale

Theo Rose a născut prin cezariană, deși pe tot parcursul sarcinii se pregătise pentru o naștere naturală.

A fost foarte bine (n.r. – despre naștere), nici nu mă așteptam să fie așa bine. E fericit tare (n.r. – bebelușul), ia uite, a început să gângurească pe aici! Cred că ‘tata o să zică prima dată, că din ce văd, așa, are ochii lui. 09:17 a fost ora exactă a nașterii. Am născut prin cezariană, pentru că așa mi-a indicat doamna doctor. A fost o naștere relaxată! Eu nouă luni de zile m-am pregătit să nasc natural, dar cu puțin timp înainte s-au sesizat niște riscuri. Copilul e mare, e zdravăn, are 3.800 kg și 54 cm. E și înalt, ca taică-su. E foarte cuminte. A dormit până acum, acum probabil că i s-a făcut foame. L-am hrănit deja de două ori„, a declarat Theo Rose la Măruță.

Citeste si Theo Rose nu s-a uitat la bani. A născut la cea mai luxoasă clinică din București și a plătit o mică avere