Carmen Harra, previziuni SUMBRE despre viitorul Elenei Udrea

Publicat: Luni, 02 Martie 2015 13:35 // Actualizat: Luni, 02 Martie 2015 13:35 // Sursa: romaniatv.net

Scandalul în care este implicată Elena Udrea face înconjurul lumii. Pentru că nimeni nu poate trece cu vederea acest eveniment, chiar şi astrologii îi sar în apărare. Carmen Harra este unul dintre astrologii care i-au prezis un viitor sumbru Elenei Udrea.

În urmă cu câteva zile, Elena Udrea a fost arestată preventiv în dosarul "Gala Bute". Mai apoi la două zile distanţă, procurorii au pus sechestru pe o parte din terenurile şi bunurile fostei candidate la alegerile prezidentiale, statul putând recupera astfel prejudiciul în dosarul în care este anchetată.

Pentru că situaţia în care se află fostul ministru este una cu adevărat specială, noutăţile au ajuns şi la urechile străinilor, care îşi spun părerea despre caz. Prezicatoarea Carmen Harra a întocmit în exclusivitate pentru WoWBiz o astrogramă a Elenei Udrea pentru acest an, care pare că nu îi este deloc favorabilă.

Elena Udrea, cu palton de 3.000 de euro în AREST. Ce spune Iulia Albu despre ţinuta ei

"Pentru dânsa este un an karmic, un an extrem de greu. Va plăti pentru toate greşelile pe care le-a făcut în ultimii opt ani şi pentru toate acţiunile sale greşite. Elena Udrea va sta la închisoare o perioadă şi va pierde bani. Bani şi prieteni.

Va fi trădată de persoana în care îşi punea toată încrederea. Veşti bune nu prea am pentru dânsa. Pot să spun că are dublu ghinion pentru că pe de-o parte este anul ei karmic, deci plăteşte pentru acţiunile şi păcatele sale din trecut, şi pe de altă parte este an karmic şi pentru România. Tot ce pot să spun este că vor mai exista şi alte persoane care o vor urma la închisoare, oameni la fel de celebri ca si ea.

Sincer, îmi pare rău să aduc această veste, pentru că trebuie să avem compasiune pentru cei aflaţi în situaţia sa, însă perioada dânsei cea grea va lua sfârşit sau se va simţi o ameliorare abia spre sfârşitul anului sau începutul celui viitor. Din păcate, nimeni nu scapă de legea universală a karmei!", a declarat Carmen Harra.

Citeşte şi  "Îmi doresc foarte mult să o văd pe Elena Udrea gătind. Dar cred că are mâinile legate..."

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Carmen Harra elena udrea Inchisoare legea karmica previziuni scandal
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
02 mar 14:02
Răspunde | Votează email 0 email
Reda ce vede in presa
Aha, Aceasta Carmen Harra, mama Omida de America ne spune Udrea ca are o karma grea si ca o tradeaza prietenii si ca va plati pentru greseli. Ce greseli femeie? Ca au spaguit cei din jurul ei? De ce sa plateasca ea? Si ce spune aceasta doamna vedem si noi. Ea de fapt ce face, reda ceea ce vede in presa. Mai scutiti-ne va rog cu astfel de preziceri de doi lei. Ne insultati inteligenta!
02 mar 13:54
...nu poate trece cu vederea acest eveniment, chiar şi astrologii îi sar în apărare. Citește mai departe… …read more ...
02 mar 13:52
... Scandalul în care este implicată Elena Udrea face înconjurul lumii....
1
EUR
4.8351
RON
04 Aug
noapte 16 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H