Carmen Harra, o nouă profeţie îngrozitoare despre relaţia dintre Theo Rose şi Anghel Damian. Cum a reacţionat mama artistei VIDEO

Scandal imens între Carmen Harra şi Nina Diaconu, mama lui Theo Rose! Celebra clarvăzătoare a venit cu o nouă previziune nefastă despre relaţia artistei cu Anghel Damian.

14 dec. 2022, 09:42
Carmen Harra, o nouă profeţie îngrozitoare despre relaţia dintre Theo Rose şi Anghel Damian. Cum a reacţionat mama artistei VIDEO
Carmen Harra, profeţie amară despre relaţia dintre Theo Rose şi Anghel Damian. Cum a reacţionat mama artistei

Carmen Harra, profeţie amară despre relaţia dintre Theo Rose şi Anghel Damian. Imediat după ce artista a anunţat că este gravidă, clarvăzătoarea a spus că relația acesteia cu Anghel Damian  nu va fi de durată, lucru care a strânit o reacţie dură din partea mamei lui Theo Rose. Nina Diaconu a apărat imediat iubirea dintre fiica ei și regizorul serialului „Clanul”, despre care are o părere extraordinar de bună.

Citeşte şi: Mama lui Theo Rose dă de pământ cu previziunile lui Carmen Harra: ”Este treaba lor dacă o să le reziste relația sau nu”

Acum, Carmen Harra a a făcut încă o previziune pentru celebrul cuplu, afirmând la emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV că antrenoarea de la „Vocea României” și regizorul nu sunt suflete pereche.

Citeşte şi: Carmen Harra, în război cu mama lui Theo Rose: „Eu nu vorbesc fără să știu. Ei nu sunt suflete pereche”

„Eu le doresc la tinerii ăștia doi tot binele din lume, dar nu mai vreau să fiu crucificată, clarvăzătoare, vreau să fiu recunoscută pentru ceea ce sunt eu, după studiile mele și educația mea. Revenind la Theo Rose, îi doresc tot binele din lume, îmi place, dar eu sunt specialist în relațiile umane, eu am calificativul să analizez relația umană care există între ei și deduc ceea ce iese din comportamentul lor uman că vor fi probleme în această relație, la un moment dat. Nu o spun cu răutate, ci ca să prevenim ceva, să evităm niște lucruri. Ei nu sunt suflete pereche. Ea dacă vrea poate să evite anumite lucruri, să facă să meargă cât mai bine între ei”, a spus Carmen Harra.