Carmen Harra, în război cu mama lui Theo Rose: „Eu nu vorbesc fără să știu. Ei nu sunt suflete pereche”

Carmen Harra a făcut predicții despre relația dintre Theo Rose și Anghel Damian care au deranjat-o pe mama artistei.

13 dec. 2022, 19:09
Carmen Harra, în război cu mama lui Theo Rose: „Eu nu vorbesc fără să știu. Ei nu sunt suflete pereche”
Carmen Harra îi răspunde mamei lui Theo Rose

Carmen Harra a vorbit despre relația dintre Theo Rose și Anghel Damian. lucru care pe mama artistei a supărat-o foarte tare. Aceasta i-a transmis clarvăzătoarei că nu este frumos să își dea cu părerea și că doar pe cei doi tineri îi privește cum va funcționa relația lor în viitor.

„În primul rând, eu cred că am vorbit foarte frumos despre Theo Rose. Am spus că este frumoasă, talentată, că o să aibă un copil,minunat, nimic rău. Eu fac niște analize, calcule. Lumea și-a creat, de-a lungul timpul, o părere total greșită despre mine și aș vrea să o corectez câteva vorbe. Eu nu sunt prezicătoare, astrolog, eu sunt numerolog, dar eu nu vorbesc fără să știu. Nu vorbesc despre codurile divine fără să știu despre ce este vorba. Eu am făcut multe anticipări de-a lungul anilor. I-am spus Adrianei Bahmuțeanu că va divorța de Prigoană, i-am spus Cristiei Rus că o să aibă trei copii, i-am spus Andreei Marin că va divorța de turc. Iată că am spus niște lucruri care i-au deranjat atunci pe oameni, dar nu m-au atacat să mă facă varză, pentru că știu că eu nu fac aceste afirmații neîntrebată, eu am fost mereu întrebată. În multe cazuri am avut dreptate”, i-a transmis Carmen Harra mamei lui Theo, la Prima TV.

Citește și: Carmen Harra dă verdictul în cazul poveștii de dragoste dintre Theo Rose și Anghel Damian. Ce a declarat despre cei doi

Clarvăzătoarea susține că predicțiile sunt făcute în baza unor studii și le transmite celor doi îndrăgostiți să aibă grijă la posibilele conflicte dintre ei.

„Eu le doresc la tinerii ăștia doi tot binele din lume, dar nu mai vreau să fiu crucificată, clarvăzătoare, vreau să fiu recunocută pentru ceea ce sunt eu, după studiile mele și educația mea. Vreau să le spun românilor că eu am scris 10 cărți, nu mă mai marginalizați, diminuați. Predicțiile le fac pentru că am scris niște cărți pe tema asta. Nu vreau să fiu pusă la colț tot timpul. Revenind la Theo Rose, îi doresc tot binele din lume, îmi place, dar eu sunt specialist în relațiile umane, eu am calificativul să analizez relația umană care există între ei și deduc ceea ce iese din comportamentul lor uman că vor fi probleme în această relație, la un moment dat. Nu o spun cu răutate, ci ca să prevenim ceva, să evităm niște lucruri. Ei nu sunt suflete pereche. Ea dacă vrea poate să evite anumite lucruri, să facă să meargă cât mai bine între ei”, a adăugat Carmen Harra.

Citește și: Cea mai mare dorință a lui Theo Rose, după ce a rămas însărcinată: ”Singurul lucru care m-ar putea bucura…”

Mama lui Theo Rose reacționează

„Eu am făcut copil la 20 de ani. Copiii sănătoși se fac la vârsta aceasta. Nu după ce iei zece ani pastile. Vă rog să îi lăsați să se bucure de viața lor! Este treaba lor dacă o să le reziste relația sau nu.Și dacă ține relația, și dacă nu ține, este problema lor. Este urât din partea unor oameni să își dea cu părerea dacă rezistă relația lor sau nu. Este treaba lor și atât”, 

a declarat Nina Diaconescu, pentru Click!.