Carmen Harra şi-a luat pistol după ce vila i-a fost spartă și incendiată. „Am fost să îl încerc!”

Carmen Harra a trecut prin momente cumplite după ce locuința din America i-a fost spartă. Celebra prezicătoare s-a ales şi cu o pagubă de 30.000 de dolari, după ce mai multe bijuterii i-au fost furate.

21 sept. 2022, 13:34
Carmen Harra şi-a luat pistol după ce vila i-a fost spartă și incendiată. „Am fost să îl încerc!”
Carmen Harra şi-a luat pistol după ce vila i-a fost spartă și incendiată

Carmen Harra şi-a luat pistol după ce vila i-a fost spartă și incendiată. Vedeta a ajuns să trăiască tot timpul cu frică, mai ales că a mai trecut printr-un episod traumatizant când cineva i-a dat foc la casă!

Citeşte şi: Carmen Harra, noi previziuni care îi sperie pe români. Pericolul care ne așteaptă pe toți în luna noiembrie

„Mi-au spart casa, decupându-mi geamurile, apoi au intrat. A pornit alarma și au furat ce au putut. Nu au găsit lucruri de mare valoare, însă, au furat de 30.000 de dolari în bijuterii. De atunci eu am plantat în toată casa camere video”, a spus Carmen Harra la Antena Stars.

Citeşte şi: Carmen Harra vine cu previziuni cumplite până la finalul anului: Proteste violente în România, un noul val al pandemiei şi război la graniţe

La al doilea incident, Carmen Harra se afla în sufragerie în momentul în care a obervat focul uriaș. „Eram în sufragerie și am privit spre hol, moment în care am observat un foc uriaș. A venit poliția și am reușit să stingem focul. Cineva mi-a dat foc, aruncându-mi benzină în spatele casei”, a mai spus Carmen Harra.

În urma celor două situații şocante, Carmen Harra a decis să-și ia armă: „Mi-am luat chiar și pistol ca să mă pot păzi. Am luat cursuri ca să învăț să trag cu arma. Am fost să îl încerc! Tocmai în America să nu fie locuri unde să pot învăţa să trag? Am permis de port-armă!”.