Carmen Harra spune că mariajul le-a fost „blestemat”: S-a ştiut chiar din ziua nunții că Oana Matache şi Răzvan Miheţ vor divorţa!

Carmen Harra a dezvăluit motivul real pentru care mariajul a fost compromis de la început: "Oana pornește cu piciorul stâng în căsătoria cu Răzvan".

31 mart. 2023, 12:34
Carmen Harra spune că mariajul le-a fost „blestemat”: S-a ştiut chiar din ziua nunții că Oana Matache şi Răzvan Miheţ vor divorţa!

Carmen Harra a comentat scandalul care bântuie showbizul românesc în utltimele două luni. De când Oana Matache a făcut publică relația pe care o are cu Radu Siffredi, atât sora Deliei cât și noul ei iubit s-au ales cu o mulțime de critici în mediul online. Foarte multe persoane sunt nemulțumite de noua alegere a Oanei și mulți români cred că legătura lor amoroasă nu este menită să dureze. Pe marginea acestui subiect a vorbit deschis și Carmen Harra, cea mai celebră clarvăzătoare din România, care a explicat cât se poate de obiectiv de ce, în opinia ei, decizia Oanei de a începe o nouă relație înainte de a divorța de fostul partener ar putea să nu îi fie favorabilă pe termen lung.

Mai mult decât atât, am aflat și de ce au ajuns să se despartă. Se pare că totul era aranjat de Univers. De ce s-a destrămat, de fapt, mariajul Oanei Matache cu Răzvan Miheț?

Carmen Harra dă verdictul despre noua relaţie a Anamariei Prodan: „Cui pe cui se scoate”
Carmen Harra a dezvăluit un detaliu despre căsnicia Oanei Matache cu Răzvan Miheț, despre care nimeni nu știa. Se pare că tot tăul a pornit de la ziua care a fost aleasă pentru nuntă.

Energiile nu erau unele favorabile, așa că s-a ajuns la divorț. „Când ne considerăm data de căsătorie este important să ne gândim energetic.

Codificarea aia ne ajută sau nu? Oana pornește cu piciorul stâng în căsătoria cu Răzvan. Căsătoria făcută pe momentul ăla energetic spune clar că aici poate să dureze 7 ani, 12 ani și pe urmă se încheie. Ea din start, neștiind lucrurile astea…Căsătoria ei nu a fost pe termen lung, ci de termen scurt. Acest 28 mai 2017 nu i-a fost deloc favorabil Oanei, dar absolut deloc. Dacă noi am creat un precedent, de exemplu un divorț, există posibilitatea și a celui de-al doilea. Pericolul pe care Oana îl creează este al celui de-al doilea divorț în cazul unei căsătorii cu acest Radu. Pornim cu Radu, dar nu știu câți ani, poate nu mai mult de 3, poate 7, dar nu e de bătaie lungă. Mă întreb dacă își ajunge să se căsătorească cu el.”, a explicat Carmen Harra.

Oana Matache și Radu Siffredi au fost ținta criticilor dure venite din partea internauților imediat după ce mama tinerei a dezvăluit public că nu este de acord cu noua relație a fiicei sale. Scandalul a luat proporții din ce în ce mai mari în momentul în care noul său iubit a fost acuzat inclusiv că reprezintă un pericol pentru cei doi copii, motiv pentru care, la acel moment, Oana Matache a decis să ia atitudine.

„M-am abținut până acum de la declarații, pentru a nu da apă la moară acestui scandal (pe care nu l-am început eu to begin with), dar deja situația a scăpat de sub control și mă văd nevoită să acționez.  Cred că nimeni nu are dreptul să judece o femeie atât de aspru, să o blameze pentru alegerile făcute în viață și să o jignească în repetate rânduri, în așa hal cum au făcut-o anumite persoane.  Am fost blamată public pentru acțiunile pe care le-am efectuat în utlima vreme, și mi se pare ireal cum cineva poate să creadă că sunt în stare să-mi pun copiii în pericol sub orice formă. În afară de mama, toate persoanele din jurul meu l-au cunoscut pe partenerul meu și nimeni nu a avut aceeași părere pe care și-a format-o majoritatea media în legătură cu relația noastră. Acest înveliș de ‘catastrofă’ pus în jurul acțiunilor efectuate de mine deja devine obositor și tulburător atât pentru mine, cât și pentru copiii și persoanele implicate în viața mea. Îmi doresc foarte mult ca acest scandal să ajungă la final. Nu cred că privește pe nimeni felul în care eu aleg să-mi trăiesc viața și să-mi educ copiii.”, este o parte a mesajului pe care Oana Matache l-a transmis pe Instagram.

Carmen Harra, despre Anamaria Prodan:” Acest om este bun în viața ei”

Carmen Harra a făcut o serie de previziuni despre cuplul aflat în centrul atenției în lumea mondenă, anume Anamaria Prodan și noul ei iubit. În emisiunea “Online Story by Cornelia Ionescu”, Harra a menționat că Anamaria Prodan și-a regăsit drumul, după suferințele lungi prin care a trecut, dar și că această relație îi este benefică, poate chiar cel mai bun lucru care i se poate întâmpla.

Carmen Harra a vorbit și despre copiii Anamariei Prodan, care i-au fost punct de sprijin, aceasta fiind purtată în dreapta și stânga ca să vorbească despre divorțul ei.

Carmen Harra a făcut o serie de previziuni despre relația actuală Anamariei Prodan. Sexy impresara îi păstrează identitatea secretă iubitului ei, însă clarvăzătoarea își poate da seama dacă este de durată sau nu.

Astfel, aceasta a declarat că este vorba despre un cuplu fericit, care s-a unit la timpul potrivit. „După atâta amărăciune care a fost în sufletul ei, această relație îi face enorm de bine. Cui pe cui se coate, iar ea asta face. Merită, e o fată deșteaptă, descurcăreață. Numai ideea în sine de a avea pe cineva lângă ea, care să o susțină, care să îi ridice moralul, să o ajute să nu se mai gândească la lucrurile triste și dureroase care au afectat-o.

Carmen Harra, previziuni teribile despre un colaps financiar de proporţii: „Trebuie să ne pregătim pentru o criză economică uriașă. Va fi dincolo de imaginaţia noastră”

Este cel mai bun lucru care i se putea întâmpla la ora actuală. Cred că această relație este benefică pentru ea, că acest om este bun în viața ei și vreau să o văd că face tot posibilul să fie bine între ei doi.”, a declarat Carmen Harra.

Carmen Harra a mai mărturisit faptul că e de părere că impresara a beneficiat de un ajutor divin și anume mama ei. După o durere imensă în urma divorțului de Laurențiu Reghecampf, noul iubit era fix ce avea nevoie.

„Este anul perfect să fie cu cineva.Dacă îl alegea anul viitor spuneam că nu are nicio șansă. Acest moment este bun. Avea nevoie de așa ceva. Ea a suferit enorm, nimeni nu s-a gândit la suferința ei. Era evident, îi plângea inima. Lumea media i-a agravat suferința, pentru că a fost obligată zi de zi să vorbească despre acest divorț. Nu s-a putut vindeca, a devenit cumva obsedată de ce i se întâmplă. Avea nevoie de o salvare. Mama ei a îndreptat-o spre cineva. Vreau să își țină secretă această relație. Mai bine să o țină pentru ea.”, a explicat Carmen Harra, la Online Story.