Carmen Harra, previziuni teribile despre un colaps financiar de proporţii: „Trebuie să ne pregătim pentru o criză economică uriașă. Va fi dincolo de imaginaţia noastră”

Carmen Harra lansează un avertisment dur după al treilea mare faliment bancar din istoria Statelor Unite, faliment care a provocat temeri în întreaga lume. Clarvăzătoarea ne avertizează că o criză financiară de proporţii va cuprinde întreaga lume.

17 mart. 2023, 09:03
Carmen Harra, previziuni teribile despre un colaps financiar de proporţii: „Trebuie să ne pregătim pentru o criză economică uriașă. Va fi dincolo de imaginaţia noastră”

Carmen Harra recomandă ca oamenii să-şi investească banii pe care la ora actuală îi are în bănci în proprietăţi, terenuri şi autoturisme. Clarvăzătoarea previzionează că această criză ar putea dura aproximativ un deceniu.

Carmen Harra, previziuni teribile despre un colaps financiar de proporţii: „Vom trece prin niște ani fatidici până în 2033”

Vorbesc de colapsul bancar de ani de zile. Nu m-a crezut nimeni. Toată lumea a spus că așa ceva nu s-ar putea întâmpla niciodată. Iată că s-a întâmplat: Silicon Valley Bank a colapsat. Toți care ați avut bani mulți în această bancă ați rămas fără bani. Ce va face statul? Statul nu o să facă nimic! Și nu o să vă dea banii. (…) Mai gândiți-vă  – ce faceți cu banii? Îi țineți în bancă? Nu știu!

Citeste si Carmen Harra te învaţă să practici recunoştinţa şi să fii fericit. Formulele magice care îţi îndeplinesc orice dorinţă

Inflația ia proporții uriașe, prețurile se ridică de la o zi la alta. Eu vorbesc de câțiva ani. Luați-vă, dacă puteți, o proprietate, un teren, chiar și o mașină. Pentru că prețurile devin inaccesibile și cresc la produsele de orice natură.

@carmenharra888♬ original sound – Carmen Harra

De fapt, ne așteptăm la o criză similară cu cea din 1929!  În următorii 2-3 ani, se înlocuiesc monedele, vom avea o monedă electronică până în 2025-2029. Trebuie să ne pregătim pentru această criză economică, care este de proporție uriașă. Și să ne pregătim de această inflație, care este poate dincolo de imaginația noastră la ora actuală. Creșterea prețurilor este cumplită. Aș vrea să fim uniți, puternici, noi, românii. Suntem un popor unit, credincios. Să ne adunăm forțele, să ne rugăm împreună spre a ieși din această situație atât de conflictuală.Vă spun de multă vreme, trecem prin niște ani fatidici până în 2033! Vremurile sunt dure pentru noi, dar cu credință, iubire, acceptare și cu iertare, putem să trecem peste această perioadă. O perioadă care ne poate ajuta să ne interiorizăm, să ne găsim pe noi, să devenim mai buni și, în special, mai uniți

„, a avertizat Carmen Harra într-un clip postat pe TikTok.

Citeste si Carmen Harra, clarviziuni despre o tragedie în România: „Va veni un cutremur în viitor, deci românii să fie vigilenți”