Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Reghecampf. Ce discuţie a purtat cu Luca, fiul antrenorului

Anamaria Prodan tocmai s-a despărţit de omul de afaceri Flavius Nedelea, dar continuă să-l atace pe fostul soţ, Laurenţiu Reghecampf, căruia îi reproşează că nu p ajută financiar la creşterea copiilor.

17 mai 2023, 15:00
Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Reghecampf. Ce discuţie a purtat cu Luca, fiul antrenorului
Anamaria Prodan, un nou la adresa lui Reghecampf. Ce discuţie a purtat cu Luca, fiul antrenorului

Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Reghecampf. Impresara a dezvăluit ce lecții de viață ar fi trebuit să învețe copiii ei de pe urma situației din familia lor şi a avut și un atac la adresa fostului soț.

Citeşte şi: Anamaria Prodan și Flavius Nedelea s-au despărțit, la mai puțin de o lună de când și-au asumat public relația

„Bebe este foarte bine, el va pleca la M.G. Academy, secțiunea fotbal. Sper să fie așa cum am gândit-o noi, chiar dacă uite chestiile astea încă le gândesc pe termen lung, pentru că e normal când vine vorba de cariera copiilor, trebuie să mi le fac așa pe termen lung, pentru că sunt singură, nu mai e nimeni lângă mine. Nici nu mă ajută financiar sau altfel altcineva”, a declarat Anamaria Prodan, conform wowbiz.ro.

Citeşte şi: Anamaria Prodan îi dă o lovitură devastatoare lui Gigi Becali. „O să facă atac de panică!”

„Copiii au rămas la mine toți trei, câteodată și Luca, tot copilul meu, dar este copilul fostului meu soț din prima căsătorie. Ei sunt copiii mei, vor rămâne toată viața. Am încercat să le explic că au avut o lecție de învățat și ei, viața le-a predat o lecție grea, prin care băieții amândoi, și Luca și Bebeto trebuie să învețe că familia este sfântă, se respectă până la capăt, copiii se cresc nu pe bucăți sau pe ani și pentru totdeauna și datoria lui de părinte este una fără ore, este non-stop, full-time”, a mai adăugat Anamaria Prodan.