Carmen Harra vorbește despre noul Mesia: „Urmează ca în 2033 să intrăm în așa zisă lume a iluminării, va fi portal către Dumnezeu”

Parapsihologul Carmen Harra face predicţii despre cutremure, schimbări politice, scandaluri de alcov, dar şi previziuni religioase, care o să schimbe lumea din temelii. De Paşte, a făcut un anunţ terifiant.

07 mai 2024, 08:56
Carmen Harra vorbește despre noul Mesia: „Urmează ca în 2033 să intrăm în așa zisă lume a iluminării, va fi portal către Dumnezeu”
Carmen Harra, noi previziuni sumbre pentru români! Schimbarea majoră care va avea loc în România până la finalul anului 2023

Carmen Harra a mărturisit că Paștele este un moment important pentru ea și a precizat că Postul dinaintea marii sărbători este „dat ca să te vindeci, de o boală fizică sau o boală psihică, pentru că postul te învață să te rogi, să dai atenție la mesajele pe care le primești. Sărbătorile pascale ne sunt date să reevaluăm starea noastră spirituală”.

Carmen Harra, predicții sumbre pentru România: ”Este un an plin de cutremure și metaforic vorbind, în sensul de schimbări uriașe”

De asemenea, Carmen Harra a adus în discuție ceea ce a scris cu ceva timp în urmă într-o carte care îi poartă semnătura. E vorba despre faptul că noul Mesia s-a născut în anul 2000, de Paște și că este menit să continue misiunea Mântuitorului. De asemenea, clarvăzătoare a menționat că în 2033 acesta va ajunge pe Pământ, la 33 de ani.

„Și urmează ca în 2033 să intrăm în așa zisă lume a iluminării. Vom intra într-o perioadă de 2000 de ani de lumină”

„În viața noastră toate elementele care au existat se pot produce din nou. Existența umană merge de la un ciclu la altul, moartea și renaștere. Simbolul pascal este renaștere după moarte. Ar trebui să reflectăm asupra acestor lucruri în acest momente ale existenței noastre. (…) Se spune că noi toți avem intuiție, care este un portal către Dumnezeu.

Când trecem împreună cu Iisus prin suferința lui, simțim în interiorul nostru, ne ridicăm, devenim mai buni.  Nu trăim într-o lume a păcii, ci într-o lume conflictuală, dar Paștele ne este dat ca să încercăm să schimbăm lucrurile. Și urmează ca în 2033 să intrăm în așa zisă lume a iluminării. Vom intra într-o perioadă de 2000 de ani de lumină. Am stat 2000 de ani în întuneric și vom intra în lumină”, a povestit clarvăzătoarea Carmen Harra.

Profetul celebru care spune că România va stăpâni lumea: Din Bucovina va fi alesul mileniului! Ce se va întâmpla cu războiul din Ucraina

Nu este singura care a vorbit despre noul Mesia. Profetul celebru care spune că România va stăpâni lumea. Gupta Swami s-a făcut cunoscut în toată lumea după ce a prezis căderea lui Gorbaciov, prăbuşirea navetei spaţiale Columbia, sfârşitul comunismului în România şi execuţia soţilor Ceauşescu.

Profetul celebru care spune că România va stăpâni lumea: Din Bucovina va fi alesul mileniului! Ce se va întâmpla cu războiul din Ucraina

În anul 2004, Gupta Swami, un indian, doctor în istoria religiilor, cunoscut în întreaga lume ca şi prezicător, a venit să vadă România. Deşi în ţara noastră, numele Gupta Swami nu este cunoscut mai de nimeni, profesorul indian este celebru nu numai în India, ci pe întregul glob datorită profeţiilor sale. De-a lungul timpului, indianul a prezis și  prăbuşirea Uniunii Sovietice, atentatul terorist din Indonezia, căderea navetei Columbia, precum şi execuţia cuplului Ceauşescu. Mai mulţi conducători de stat din întreaga lume au apelat la Gupta Swami cu privire la ce se va întâmpla în viitor.

Carmen Harra ştie cine va fi noul preşedinte al României: “O să fie ceva neașteptat”

De altfel, gurile rele spun că în anul 1983, după ce a prezis sfârşitul soţilor Ceauşescu, indianul ar fi fost obligat să părăsească teritoriul României, unde se afla în vizită. Acesta s-a întors în ţara noastră 20 de ani mai târziu, alegând să viziteze Bucovina. În timp ce se afla în nordul României, Gupta Swami a făcut mai multe preziceri care mai de care mai interesante.
 

„Ceea ce mi-a purtat de curând paşii spre binecuvântatul pământ al Bucovinei este mai ales faptul că, într-un viitor nu prea îndepărtat, de aici va porni la întâlnirea cu destinul său cea mai puternică personalitate politică pe care s-ar părea că în curând o va cunoaşte mileniul care a început. Am venit astfel să mă familiarizez şi eu cu aceste sfinte locuri, de unde va porni să acţioneze cel despre care am putea spune că va fi Mântuitorul omenirii viitoare”, declara la acea vreme profetul indian Swami.

Carmen Harra, după ce a prevăzut separea dintre Anamaria Prodan şi Ronald Gavril, vine cu altă previziune: „În viața Cristinei Cioran va apărea un nou bărbat”