Carmen Harra, predicții sumbre pentru România: ”Este un an plin de cutremure și metaforic vorbind, în sensul de schimbări uriașe”

Carmen Harra a dezvăluit că România va avea parte de cutremure, 2024 fiind un an karmic și destul de periculos. Va fi un an al schimbărilor, a mai zis clarvăzătoarea.

02 apr. 2024, 12:40
Carmen Harra, predicții sumbre pentru România: ”Este un an plin de cutremure și metaforic vorbind, în sensul de schimbări uriașe”

Carmen Harra are predicții sumbre pentru România în 2024.

„Anul ăsta este un an plin de cutremure și metaforic vorbind, în sensul de schimbări uriașe, care vin peste noapte, la care nu ne așteptăm, care ne surprind, ne schimbă direcția, gândirea.

În mod real, este și un an seismic. Motivul pentru care am plecat din România sunt cutremurele. Anul ăsta o să fie cutremure, dar mai bine mai mici, să nu cumuleze unul atât de mare. Totuși, nu va fi unul care să reclădească ce s-a întâmplat în 1977. Românul nu e pregătit, Capitala nu e pregătită în niciun fel. Anul 2024 este un an karmic, pentru că are cifra 8, deci tot ce am trăit, se poate repeta.”, a declarat Carmen Harra, la WOWnews.

Citește și: Carmen Harra, previziune sumbră despre Kate Middleton: „Cancerul este progresiv…”. Ce spune de divorţul de Prinţul William

 

Carmen Harra a mai povestit faptul că 2024 vine la pachet cu câteva fenomene naturale, dar și transformări.

„2024 este un an karmic, afectează economia și inflația. Ar fi bine să investim banii decât să-i ținem la ciorap. În 2024 așteptați-vă la niște schimbări care or să vă uimească.

Citește și: Carmen Harra, previziuni pentru toți românii. Ce spune despre Marcel Ciolacu: „Nu prea are șanse să câștige sau dacă o face, pierde pe parcurs”

Este un an care ne șochează, ne pune pe gânduri, ne aduce în lumină lucrurile pe care trebuie să le rezolvăm. Este un an care ne aduce în față evenimente peste noapte, atenție la cutremure. Va fi un cutremur mare, se va zgudui totul. Oamenii încep să se retragă în zone montane, pentru că se simt feriți. Totul este la nivel psihic și mental, din cauza stresului oamenii dezvoltă tot felul de tulburări.”, a precizat Carmen Harra.