Carmen Iohannis a atras toate privirile asupra ei la întâlnirea din Brazilia. Cine este designerul care a făcut rochia purtată de Prima Doamnă

Carmen Iohannis are o nouă apartiție spectaculoasă din punct de vedere vestimentar. La întâlnirea oficială cu președintele Braziliei Luiz Inacio Lula da Silva, Prima Doamnă a ales să poarte o rochie într-o culoare cu totul atipică.

19 apr. 2023, 10:26

O nouă apariție marca Carmen Iohannis, de această dată în Brazilia. Prima Doamnă a României a făcut senzație la întâlnirea Luiz Inacio Lula da Silva. Aceasta a optat și de această dată pentru o culoare a rochiei care să fure orice privire. Cupul a fost primit joi de președintele brazilian.

Citește și: Câte sute de euro cheltuie Carmen Iohannis. Designerul acesteia a dezvăluit secretul ținutelor controversate

De această dată Carmen Iohannis A optat pentru o rochie de culoare verde deschis. O culoare extrem de îndrăzneață pentru un astfel de eveniment oficial. Aceasta a fost în mod constant în centru atenției, în primul rând pentru ce este Prima Doamnă a țării și în al doilea rând, pentru că aceasta a făcut o serie de alegeri din punct de vedere vestimentar care au creat o serie de controverse. Carmen Iohannis lucrează cu un designer pentru a-și asigura ținutele.

Andreea Tincu colaborează cu Prima Doamnă a țării de aproximativ 8 ani. Carmen Iohannis a ales să apeleze la ajutorul unui designer chiar la un an de la instalarea lui Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, în 2015. Andreea Tincu a fost aleasă în baza CV-ului, iar acum după atâția ani, aceasta povestește despre Carmen Iohannis că este o persoană foarte plăcută.

Totuși, de-a lungul timpului, Prima Doamnă a României a reușit să își atragă foarte multe critici din punct de vedere vestimentar. Aceasta a fost criticată de mai mulți designeri și stiliști. Și Oviu Buta, unul dintre cei mai renumiți critici de modă din România, a comentat una dintre aparițiile lui Carmen Iohannis, respectiv vizita diplomatică în Emiratele Arabe Unite.

“Carmen Iohannis confundă un dineu diplomatic cu bucătăria și reușește să ne înfățișeze cea mai ciudată ținută purtată de-a lungul istoriei ei ca Primă Doamnă. Rochia merită o cu totul asta destinație, în speță o plajă. Iar clama din cap merită o baie”, a declarat Ovidiu Buta, pentru Fanatik.ro.

Vizitele oficiale la care va participa Carmen Iohannis

Președintele României a început seria de vizite oficiale în Brazilia, Chile și Argentina, care vor avea loc în intervalul 18-26 aprilie. Klaus Iohannis este însoțit și de Prima Doamnă a țării, scopul turului fiind potrivit Administraţiei Prezidenţiale, „relansarea dialogului la nivel înalt cu statele Americii Latine şi redinamizarea interacţiunilor bilaterale la nivel politico-diplomatic, respectiv sectorial”.

Președintele a ajuns în Brazilia, marcând prima deplasare la nivel de şef de stat în ultimii 23 de ani.

Delegația României mai este formată din ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, consilierii prezidenţiali Luminiţa Odobescu, Cosmin Marinescu, Daniela Bârsan, Delia Dinu, consilierii de stat Sandra Pralong, Alexandra Bocşe.

Citește și: Vești proaste pentru pensionarii români. S-au bucurat pentru creșterea pensiei, dar acum plătesc impozit