Câte sute de euro cheltuie Carmen Iohannis. Designerul acesteia a dezvăluit secretul ținutelor controversate

Carmen Iohannis a fost în mod constant în centrul atenției din cauza ținutelor pe care le poartă. De-a lungul timpului, aceasta a atras nenumărate critici asupra ei și asupra ținutelor pe care le alege. Acum designerul cu care lucrează aceasta a dezvăluit toate secretele.

18 apr. 2023, 14:28
Câte sute de euro cheltuie Carmen Iohannis. Designerul acesteia a dezvăluit secretul ținutelor controversate

Carmen Iohannis a fost în mod constant în centru atenției, în primul rând pentru ce este Prima Doamnă a țării și în al doilea rând, pentru că aceasta a făcut o serie de alegeri din punct de vedere vestimentar care au creat o serie de controverse. Aceasta lucrează cu un designer pentru a-și asigura ținutele, iar acum Andreea Tincu a dezvăluit care sunt preferințele soției președintelui. Andreea Tincu colaborează cu Carmen Iohannis de opt ani. Aceasta a povestit cum a ajuns să lucreze pentru Prima Doamnă.

Citește și: Peste 11.000 de bugetari au salarii mai mari decât Iohannis, în timp ce Guvernul anunță austeritate

„Efectiv am trimis un CV însoțit de portofoliu și tot ceea ce realizasem și mi-am oferit serviciile ca designer, specificând toată activitatea mea profesională și considerând că era momentul ca Prima Doamnă să fie o persoană îmbrăcată de un designer român, ceea ce nu s-a mai întâmplat până la Prima Doamnă Carmen Iohannis. A venit răspunsul la o anumită perioadă și mi s-a spus că da. Prima Doamnă dorește să ne întâlnim ca să vadă ceea ce îi propun și să o văd puțin ca și persoană”, a declarat Andreea Tincu la Antena 3.

Carmen Iohannis a ales să apeleze la ajutorul unui designer chiar la un an de la instalarea lui Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, în 2015. Andreea Tincu a fost aleasă în baza CV-ului, iar acum după atâția ani, aceasta povestește despre Carmen Iohannis că este o persoană foarte plăcută.

„Poate și faptul că lucrează cu foarte mulți copii, atunci are un vibe uman foarte pronunțat”, a spus Andreea Tincu.

Cât costă rochiile purtate de Carmen Iohannis

După cum este deja știut, Prima Doamnă a României este fana hainelor mai tinerești, care au culori aprinse. De exemplu, pentru ultima călătorie oficială, din Tokyo, Carmen Iohannis a ales o nunață reprezentativă pentru statul nipon. În Japonia culoarea roz este asociată florilor de cireș, floarea națională a Japoniei.

Rochiile pentru care optează Carmen Iohannis au prețuri mărișoarem care pot varia între 900 de lei și 4.000 de lei. Andreea Tincu a dezvăluit ce se întâmplă cu rochiile după ce sunt purtate de Carmen Iohannis.

„Probabil este prețul pe care îl au cam toți designerii români pe piața noastră. Rochiile se returnează. O parte au fost donate în scop caritabil chiar. Avem o fundație în Iași cu care lucrăm, dar sunt și persoane care vin și cumpără rochiile respective”, a mai spus Andreea Tincu.

De cele mai multe ori, Prima Doamnă decide să asorteze diverse accesorii. De exemplu, eșarfele poartă tot semnătura Andreei Tincu.

Designerul Primei Doamne a absolvit Universitatea De Arte Gheorghe Enescu din Iaşi, a lucrat cu mai multe case de modă şi ateliere. Din 1998 este oficial designer.

 Citește și: Ce preț are geanta de lux purtată de Carmen Iohannis la vizita de Emiratele Arabe Unite?