Carmen Iohannis a întors privirile la vizita Papei în România. De ce a ales această ţinută VIDEO

Eli Lăslean este cea care a îmbrăcat-o pe Carmen Iohannis pentru întâlnirea cu Papa Francisc. Ce a vrut să transmită soția președintelui prin ținuta purtată, în contrast total cu cea purtată la ultima întâlnire cu Papa Francisc.

RomaniaTV.net
31 mai 2019, 09:45

Eli Lăslean a îmbrăcat-o pe prima doamnă pentru mai mult de 30 de evenimente oficiale. Pentru întâlnirea cu Papa Francisc, creatoarea de modă și soția președintelui au căzut de acord asupra unei rochii vaporoase, bleu ciel. Carmen Iohannis a vrut să transmită un mesaj de seninătate prin intermediul acestei nuanțe.

„Ținuta purtată de Carmen Iohannis a fost pregătită special pentru acest eveniment și am vrut să transmitem, totodată, și un mesaj. Culoarea bleu ciel exprimă seninătate, este o nuanță rafinată și serenă, precum sufletul doamnei Iohannis.

Materialul este un crep de mătase naturală, fluid, ușor, confortabil, cu un croi și o simplitate studiate, care pun în valoare silueta, dar în același timp conferă și o notă de austeritate. Este o eleganță discretă ce o și caracterizează pe prima doamnă. Am pregătit din timp această ținută. Doamna Iohannis și-a dorit o culoare senină. A venit la câteva probe înainte”, a declarat Eli Lăslean, în exclusivitate pentru Click.

 

Papa Francisc a sosit vineri la la Bucureşti, pe Aeroportul „Henri Coandă” la coborârea din aeronavă fiind aşteptat de preşedintele Iohannis, dar şi de copii de la şcoli catolice şi de numeroşi credincioşi. APapa Francisc începe vineri, la Bucureşti, vizita de trei zile în România. Sub motto-ul „Să mergem împreună!”, Sanctitatea Sa va vizita şi Iaşiul, Blajul, precum şi sanctuarul marian de la Şumuleu-Ciuc. În Capitală şi în ţară au fost luate măsuri speciale de securitate, mii de oameni fiind aşteptaţi să îl întâmpine pe Sfântul Părinte, iar prima zi a călătoriei apostolice se va încheia în Piaţa Ateneului, unde vor avea loc mai multe momente artistice.