Carmen Iohannis ar vrea să se mute la Bucureşti, dar nu are unde. Ce proiecte are după mutarea în Capitală

Publicat: Joi, 26 Februarie 2015 21:14 // Actualizat: Vineri, 27 Februarie 2015 14:10 // Sursa: romaniatv.net

Soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen, a afirmat că aşteaptă să se mute la Bucureşti, însă deocamdată nu are unde. Carmen Iohannis a fost joi la Berlin, unde soţul său a efectuat o vizită oficială.

Carmen Iohannis a declarat că îi este greu să facă naveta Sibiu - Bucureşti pentru a fi şi alături de elevii săi, şi alături de Klaus Iohannis, dar a precizat că nu ia în calcul mutarea definitivă în Capitală înainte ca şefului statului să-i fie alocată de RAAPPS o locuinţ definitivă. "Mi-e greu, dar deocamdată nu am unde să mă mut. Mai aşteptăm", a sps Carmen Iohannis. Pe de altă parte, prima doamnă nu vrea să renunţe la profesorat, chiar dacă va rămâne cu jumătate de normă.

De altfel, ea nu a mers la Chişinău cu soţul ei din cauza orelor de engleză pe care le avea de ţinut la liceul sibian unde lucrează. "Am avut ore şi am crezut că deocamdată nu e cazul să fiu prezentă", a spus soţia lui Klaus Iohannis.

Ca soţie de preşedinte, Carmen Iohannis vrea să se apuce de alte proiecte. "Promit că o să încerc să fac ceva pentru cei de acasă şi pentru cei de afară, cât îmi stă în putinţă. Mi-ar plăcea să mă implic în educaţie, în susţinerea tinerelor talente", a mai spus prima doamnă.

Traian Băsescu a anunţat că a acceptat să semneze contractul pRin care RA-APPS îi pune la dispoziţie ca locuinţă de protocol, în calitate de fost şef al statului, imobilul din strada Gogol, nr.2, în care a locuit Mioara Roman.

"Aţi văzut-o în poze?", a reacţionat Traian Băsescu, invitat la un post de televiziune, când a fost întrebat despre locuinţa de protocol, care se află în pline reparaţii.

CITEŞTE ŞI IMAGINI din casa oferită lui Traian Băsescu ca locuinţă de protocol. Vila e un ŞANTIER VIDEO

Fostul preşedinte a arătat că Guvernul avea obligatia sa îi puna la dispozitie locuinţa de protocol la data de 21 decembrie, însă acest lucru nu s-a întâmplat, drept urmare va aştepta ca lucrările la imobilul ce i-a fost atribuit să fie finalizate.

"Acum Ponta umileste doi presedinti, nu doar pe mine. Iohannis nu se poate muta", a precizat Băsescu.

Traian Băsescu nu s-a mutat încă din Vila Lac 3, în care ar urma să locuiască noul preşedinte, Klaus Iohannis, deoarece noua sa locuinţă de protocol este în curs de renovare.

IMAGINI din casa oferită lui Traian Băsescu ca locuinţă de protocol. Vila e un ŞANTIER VIDEO

loading...
7 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
11 mar 11:40
Votează email 0 email
Cronica Romana
...Ponta umileste doi presedinti, nu doar pe mine. Iohannis nu se poate muta”, a precizat Băsescu. Soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen, a afirmat, pe 27 februarie că aşteaptă să se mute la Bucureşti, însă deocamdată nu are unde. Carmen Iohannis a fost joi la...
28 feb 12:48
Răspunde | Votează email 0 email
dana
Oferta anului, doar aici si acum! Oferim seriozitate maxima pentru cei care sa castige bani! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
27 feb 17:06
Răspunde | Votează email 0 email
Tibi
Oferte de lucru de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
27 feb 11:53
Răspunde | Votează email 0 email
adriana
Bine ca un Geoana, si MULTI ALTII, au avut unde sa locuiasca, doar ca simpli comedianti respektiv CORUPTII PSD...
27 feb 08:08
Răspunde | Votează email 0 email
cerebelc
Vrei un venit suplimentar? Acceseaza acum http://bitly.com/1IZoKBs .Bonus 25$ la inscriere !Succes!
26 feb 23:19
...unde să se mute. Carmen Iohannis a fost joi la Berlin, unde soţul său a efectuat o vizită oficială. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
26 feb 22:26
...mute la Bucureşti însă deocamdată nu are unde să se mute. Carmen Iohannis a fost joi la Berlin, unde soţul …read more ...
1
EUR
4.7790
RON
24 Jan
noapte -3 °
zi 11 °
Ultimele joburi adaugate
24 H