Carmen Iohannis are un nou hobby. Unde a fost fotografiată soția lui Iohannis: „Ne bucurăm de prezenţa Primei Doamne”

Carmen Iohannis are un nou hobby. În timp ce Klaus Iohannis îşi umple timpul liber cu sporturi precum schi, tenis şi golf, soţia preşedintelui, Carmen, pictează. Prima Doamnă a luat parte la un curs de pictură, iar imaginile au apărut pe Internet.

02 feb. 2023, 13:20
Carmen Iohannis are un nou hobby. Unde a fost fotografiată soția lui Iohannis: „Ne bucurăm de prezenţa Primei Doamne”
Carmen Iohannis are un nou hobby

Carmen Iohannis are un nou hobby. Prima Doamnă s-a născut în anul 1960, pe 2 noiembrie, într-o familie greco-catolică din localitatea Sântu, un sat din apropierea orașului Reghin, în județul Mureș.  Apropiații spun despre ea că este o fire prietenoasă și sociabilă. În tinerețe era pasionată de artă, de aceea, a făcut balet și pian. Un model pentru ea este Michelle Obama, soția lui Barack Obama.

Citește și: Noua tehnică de copiat folosită de elevi. Directorul liceului la care predă Carmen Iohannis. „Îmi este teamă pentru elevii noștri”

Carmen Iohannis are un nou hobby

Nu este de mirare că Prima Doamnă a ales să aprofundeze un nou hobby și anume pictura. Împreună cu elevii de la școala unde predă, Carmen Iohannis a mers la un curs de picrură. „Ne bucurăm de prezenţa Primei Doamne Carmen Iohannis care, împreună cu elevii clasei a IX-a de la Colegiul National Gheorghe Lazăr din Sibiu, a ales să participe la atelier de “art and fun” pictându-l pe  “Little Prince””, scrie pe contul de Facebook „Art&Fun”.

Ce salariu are Carmen Iohannis

Soţia preşedintelui României nu a renunțat la meseria sa nici după ce soțul a fost ales șeful statului. Carmen Iohannis îl însoţeşte, totuşi, regulat pe preşedinte la reuniuni oficiale, iar acesta are grijă să se deplaseze la Sibiu în fiecare weekend în care agenda i-o permite.

Potrivit declarațiilor de avere, veniturile lunare i-au fost mărite după ce a depus un dosar de gradație de merit, în 2021. Acesta este valabil numai pentru o perioadă de 5 ani. Așadar, în 2022 a obținut un punctaj de 102 puncte.

Asta înseamnă că în momentul de față Carmen Iohannis beneficiază de un salariu lunar care se ridică la valoarea de 3.735 de lei, bani încasați după aproximativ 4 decenii petrecute la catedră. Anual veniturile sale sunt de 44.816 de lei.