Designerul Eli Lăslean a făcut un milion de euro din modă. Ce spune despre colaborarea cu Carmen Iohannis

Designerul Eli Lăslean a făcut un milion de euro din modă. Se numără printre cei mai apreciați creatori de modă din România și se ocupă inclusiv de ținutele lui Carmen Iohannis. Recent, a dezvăluit că a reușit să facă primul milion de euro din această industrie

25 nov. 2022, 15:25
Designerul Eli Lăslean a făcut un milion de euro din modă. Ce spune despre colaborarea cu Carmen Iohannis
Designerul Eli Lăslean a făcut un milion de euro din modă

Designerul Eli Lăslean a făcut un milion de euro din modă. “De la început. Eu sunt economistă de formație și pe această pasiune am construit un business, care a fost foarte profitabil. Eu am pornit cu 300 de dolari împrumutați și am ajuns să avem active poate, nu știu, nu vreau să zic, dar cred că ne apropiem de 1.000.000, ceea ce este impresionant.(…)

M-am orientat spre oameni de calitate, spre lucruri de calitate, am fost extrem de serioasă cu munca mea, am fost pasionată să fac rochia cea mai frumoasă, să fac taiorul cel mai bine lucrat, să îmbrac într-o variantă optimă orice femeie și lucrul acesta se vede.”, a declarat Eli Lăslean pentru Impact.ro.

Citește și: Carmen Iohannis, desființată de un designer de top: „Are o problemă!”. Ce spune şi Cătălin Botezatu despre ţinutele Primei Doamne VIDEO

Designerul Eli Lăslean a făcut un milion de euro din modă

Eli Lăslean s-a ocupat de multe ținute purtate de soția președintelui României, cu care aceasta a avut apariții impresionante. Designerul și-a amintit de momentul în care a fost solicitată să colaboreze cu Carmen Iohannis.

Am îmbrăcat-o și o îmbrac. Este o relație lungă, ador lucrurile care durează. M-am bucurat foarte mult când am fost solicitată să-i fac prima rochie. A fost într-o zi de Buna Vestire, a fost un mare succes și am continuat.

La ora aceasta putem număra peste 40 de ținute pe care le-a îmbrăcat la întâlnirile oficiale. Dacă mă gândesc la vizita Papei, a fost un moment în care 4 ținute au fost extrem de apreciate. Chiar a primit aprecieri din partea Papei pentru felul în care a fost îmbrăcată.”, a mai declarat designerul.