Carmen Iohannis, audiată în secret la Parchetul General

Soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a fost audiată în dosarul caselor, la ICCJ, în data de 6 februarie 2019, informează România TV.

RomaniaTV.net
15 feb. 2019, 09:25
Carmen Iohannis, audiată în secret la Parchetul General

Carmen Iohannis a fost chemată la Parchetul General ca urmare a plângerii penale formulate de Lumea Justiţiei împotriva soţilor Iohannis şi a notarului Radu Gabriel Bucşa din Sibiu, în legătură cu modul in care cuplul prezidenţial a intrat, din 1999, în posesia a doua imobile din centrul Sibiului, situate în strada Nicolae Balcescu nr. 29 şi în strada Gheorghe Magheru nr. 35.

Soţia şefului statului a fost iniţial chemată la audieri în 15 noiembrie, însă a motivat că nu poate veni pentru că la data la care a fost citată va fi plecată alături de soțul său „în vizită de stat” în Marea Britanie.

Ulterior, Carmen Iohanis a fost citată pentru data de 10 decembrie. Atunci şi-a motivat absenţa cu adeverinţă medicală. Avocatul Primei Doamne a depus la Parchet documente care arată că soţia preşedintelui României nu se poate prezenta la audieri din cauze medicale.