CARMEN IOHANNIS, criticată pentru ţinuta de la Cotroceni: Nu a fost o alegere inspirată

Carmen Iohannis a surprins încă de la primele sale apariţii cu ţinutele sale, unele un pic prea scurte pentru o prima doamnă. Prezentă la Cotroceni, cu ocazia vizitei preşedintleui Turciei, Carmen Iohannis s-a afişat într-un costum deux pieces, de culoare deschisă.  Fashion editorul Iulia Albu spune că soţia preşedintelui a arătat senzaţional, dar ţinuta nu a respectat protocolul unui astfel de eveniment.

04 apr. 2015, 09:26

Iulia Albu a analizat, pentru wowbiz.ro, ţinuta vestimentară a soţiei şefului statului, Carmen Iohannis, de la Palatul Cotroceni, când a fost primit preşedintele Turciei.

„Desi corect pentru o tinuta de zi deux pieces purtata de Carmen Iohannis, zilele trecute, la Cotroceni cand ea si Presedintele au primit delegatia oficiala a Turciei, nu a fost o alegere inspirata din punct de vedere al respectarii protocolului pentru asemenea eveniment, mai exact protocolul cerea abordarea unei tinute de culoare inchisa, preferabil albastru si o anumita lungine a fustei.

Cu toate ca Prima Doamna arata senzational, exista anumite reguli care incumba statutului de Prima Doamna pe care ii recomand, data viitoare, sa le respecte. Interesant este faptul ca de aceasta data Carmen Iohannis a optat tot pentru o tinuta apartinand unui brand romanesc”, a spus Iulia Albu.

CITEŞTE ŞI CARMEN IOHANNIS are un nou stilist. Cine o îmbracă pe PRIMA DOAMNĂ

Carmen Iohannis a purtat la întâlnirea oficială a preşedintelui Klaus Iohannis cu omologul său turc Recep Tayip Erdogan o ţinută foarte apreciată pe reţelele de socializare. Misterul outfit-ului primei doamne a fost spulberat vineri, când cunoscutul designer Alexandru Ciucu a anunţat că de acum înainte se va ocupa de ţinutele soţiei preşedintelui pentru evenimentele oficiale.