CARMEN IOHANNIS s-a remarcat la Cotroceni prin ţinuta vestimentară VIDEO

Carmen Iohannis îşi ia în serios rolul de Primă Doamnă, aceasta fiind prezentă, miercuri, la Cotroceni, alături de soţul său, la primirea preşedintelui turc, Emine Erdogan. Carmen Iohannis s-a remarcat şi de această dată prin ţinuta sa vestimentară.

01 apr. 2015, 11:10

Preşedintele Iohannis şi soţia sa, Carmen Iohannis, i-au întâmpinat, miercuri,  la Platoul Marinescu, pe preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan, şi pe soţia acestuia, Emine Erdogan.

Carmen Iohannis s-a dovedit o prezenţă elegantă, făcându-şi apariţia la evenimtul de la Cotroceni îmbrăcată cu un costum deuxpieces, de culoare deschisă, asortat cu o eşarfă de culoare roz.

Preşedintele Klaus Iohannis declarat, marţi seara, că instituţia Primei Doamne nu-şi găseşte încă locul în România, dar a apreciat că ar trebui să existe o dezbatere publică în acest sens pentru a vedea dacă românii îşi doresc sau nu o astfel de instituţie.

„Ar trebui să existe poate o dezbatere publică pe această temă. Ar trebui să existe probabil câteva studii care ne spun dacă românii îşi doresc aşa ceva sau nu-şi doresc”, a spus preşedintele.

„Prima Doamnă a mea, soţia mea, îmi face onoarea să mă însoţească peste tot unde este posibil şi cred că este un prim pas spre a induce în spaţiul public o discuţie despre Prima Doamnă, dar de acolo până la instituţia Primei Doamne cred că mai este cale lungă”, a mai spus Iohannis.