Carmen Iohannis, imagine de pus în ramă. Vezi cum a apărut Prima Doamnă la Cotroceni

Carmen Iohannis a reuşit să impresioneze pe toată lumea miercuri la Palatul Cotroceni.

17 iun. 2015, 15:23

Soţia lui Klaus Iohannis este considerată una dintre cele mai frumoase soţii de politician din România. Prima Doamnă a avut o apariție senzaţional la ceremonia de primire a președintelui portughez la Cotroceni.

Potrivit libertatea.roCarmen Iohannis a purtat un deux-piece roz pal, fusta fiind de lungime medie, imediat sub genunchi. La acestea a asortat pantofi cu toc și un plic ciclam.

Președintele Klaus Iohannis l-a primit, miercuri, la Palatul Cotroceni, pe președintele Portugaliei, Aníbal Cavaco Silva, care efectuează o vizită oficială în România. Un dineu de stat oferit de președintele Klaus Iohannis și de soţia sa, Carmen Iohannis, în onoarea președintelui Republicii Portugheze, Aníbal Cavaco Silva, și soţiei sale, Maria Cavaco Silva, este prevăzut să aibă loc, de la ora 19.30, la Palatul Cotroceni.

Vezi şi: Iohannis, despre ieşirea din ţară a lui Ponta: Ştim foarte bine care sunt prietenii noştri.Nu e niciun pericol

Klaus Iohannis și Carmen Iohannis s-au căsătorit în anul 1989. Ea este profesoară de limba engleză la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu. Cei doi, care nu au copii, sărbătoresc, anul acesta, 25 de ani de căsnicie.

Vezi şi: Carmen şi Klaus Iohannis, poze inedite din TINEREŢE. Şeful statului era BLOND, iar Prima Doamnă, BRUNETĂ