Carmen Iohannis, mesaj pentru Pavel Mihăilescu, elevul din Sibiu cu 10 la BAC: „Felicitări din partea D-nei Diriginte!”

Carmen Iohannis a transmis un mesaj pentru Pavel Mihăilescu, elevul din Sibiu cu 10 la BAC. Tânărul a urmat cursurile Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, profilul Științe ale Naturii Bilingv, engleză, și a avut-o dirigintă pe Carmen Iohannis.

27 iun. 2022, 20:54

Carmen Iohannis, mesaj pentru Pavel Mihăilescu. Unul din cei doi absolvenți de liceu din Sibiu care au obținut media 10 la Bacalaureat 2022 a avut-o ca dirigintă pe soția președintelui Klaus Iohannis. Aceasta a făcut o postare pe reţelele de socializare, unde îl felicită atât pe Pavel, cât şi pe profesorii lui.

Citeşte şi: Carmen Iohannis, apariție de senzație la sfârșitul anului școlar. Cum s-a îmbrăcat soția președintelui României. FOTO

Carmen Iohannis, mesaj pentru Pavel Mihăilescu

Elevul Mihăilescu Pavel din clasa 12E, a Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” Sibiu, a demonstrat prin media 10 la examenul de bacalaureat, că munca, seriozitatea, pasiunea și inteligența sunt cheia încununării anilor de liceu! Toată prețuirea și admirația, lui și profesorilor! Cu drag, felicitări din partea D-nei Diriginte!„, este mesajul scris de Carmen Iohannis, pe pagina sa de Facebook.

Pavel Mihăilescu a urmat cursurile Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, profilul Științe ale Naturii Bilingv, engleză. „Doamna dirigintă ne-a învățat să fim, în primul rând, oameni. Ea ne spunea mereu: faceți ceva ce vă place și ce iubiți, că banii vor veni”, a declarat el pentru Turnul Sfatului.

Pavel a dat Bacalaureatul la Limba română, la Matematică și la Anatomie. Nu se aștepta să-l ia media 10, pentru că a avut emoții la anatomie. „Vă spun sincer că nu mă așteptam. Am învățat mult, dar nu mă așteptam la note perfecte. La matematică nu am avut niciun fel de emoții. Chiar dacă subiectele au fost ușoare, pot spune, mândru de mine, că oricât de grele ar fi fost tot aș fi luat această notă. La română nu am fost foarte sigur, deși am respectat baremul și am scris cât de bine și cât de frumos am putut și, sincer să fiu, cele mai mari emoții le-am avut la anatomie.

Acolo, la subpunctul C, de la ultimul exercițiu a picat fiziologia analizatorului cutanat și în dimineața cu examenul am spus să învăț asta, dar n-am făcut-o și exact asta mi-a picat. Recunosc că m-am blocat puțin când am văzut, dar se pare că m-am descurcat”, a mai spus el.

Pavel are și un mesaj pentru tinerele generații, pe care le sfătuiește să învețe, dar să se și distreze, căci nu se vor mai întâlni niciodată cu anii de liceu. „Să încerce să se bucure de viață, să nu se streseze fiindcă totul va fi bine. Am încredere că sunt copii inteligenți și vor reuși tot ce își propun. Trebuie doar să aibă încredere.

Eu am avut timp și pentru hobby-urile mele, am citit, m-am uitat la seriale, am fost la tenis, m-am distrat în liceu. Dacă am reușit să am timp și de distracție și să iau nota 10 la Bac, pot și ei să găsească o bună modalitate pentru a-și gestiona timpul. După înscrierea la facultate o să merg la mare și la munte cu prietenii mei și o să mă relaxez”, spune Pavel Mihăilescu.