Carmen Iohannis, apariție de senzație la sfârșitul anului școlar. Cum s-a îmbrăcat soția președintelui României. FOTO

Carmen Iohannis, soția președintelui României, a reușit, încă o dată să iasă în evidență, la festivitatea de închidere a anului școlar. Prima doamnă impresinează la fel ca întotdeauna prin eleganță și stil.

27 mai 2022, 21:34
Carmen Iohannis, apariție de senzație la sfârșitul anului școlar. Cum s-a îmbrăcat soția președintelui României. FOTO

Având în vedere că este de meserie dascăl, Carmen Iohannis a celebrat alături de elevii săi venirea vacanței de vară. Așa cum probabil toată lumea se aștepta, Prima Doamnă a României a uimit din nou cu ținuta purtată în cadrul evenimentului.

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis, la ceremonia de sfârșit de an școlarâ

Așa cum a procedat mereu, Carmen Iohannis a apărut cu o ținută specială pentru eveniment. În timp ce multe alte femei de vârsta ei ar alege pentru o vestimentație mai sobră, faptul că Prima Doamnă a României se mândrește cu o siluetă impecabilă la 61 de ani îi permite să poarte absolut orice.

Așa cum a procedat mereu, Carmen Iohannis a apărut cu o ținută specială pentru eveniment. În timp ce multe alte femei de vârsta ei ar alege pentru o vestimentație mai sobră, Prima Doamnă a României se mândrește cu o siluetă impecabilă la 61 de ani care îi permite să poarte absolut orice haină că stă foarte bine pe ea.

Citește și: Carmen Iohannis îi dă înapoi Andreei Tincu rochia purtată la întâlnirea cu Jill Biden. Explicaţia designerului

Așadar, la festivitatea organizată la Colegiul „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, acolo unde Prima Doamnă este dascăl, Carmen Iohannis a apărut într-o rochie, cu o croială specială, care o avantajează. Soția președintelui nu s-a sfiit să aleagă o culoare la modă, verdele neon potrivindu-se cu stilul deja consacrat al lui Carmen Iohannis.

Mai mult decât atât, Carmen Ioahnnis a ales să publice mai multe fotografii de la evenimentul care a avut loc la Colegiul „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, acolo unde Prima Doamnă este dascăl.

„Gata cu un drum, pregătiți pentru altul! Fiți învingători și optimiști ca până acum! Felicitări și succes absolvenți Lăzăriști!”, a precizat soția președintelui Iohannis, în dreptul fotografiilor alături de elevii săi.

Soția președintelui a stârnit admirație la vizita Primei Doamne a SUA, Jill Biden

Acum o lună, soția președintelui a stârnit admirație la vizita Primei Doamne a SUA, Jill Biden. Ea a optat pentru o rochie în nuanțe vii, de primăvară, creată special de un designer român. Andreea Tincu s-a ocupat de vestimentația din cadrul vizitei oficiale și a realizat o rochie roșie cu flori albastre, cu o croială tip cloș amplu, care i-a evidențiat talia.

Citește și: Carmen Iohannis și Jill Biden au lăudat poporul român pentru cum a tratat refugiații ucraineni: „Românii sunt ospitalieri, sunt minunați, adevărați eroi”

Atunci, soția președintelui României a ales să asorteze și o geantă albă și pantofi într-o nuanță de roz pal. Prețul rochiei purtate de Carmen Iohannis, realizată de Andreea Tincu, s-a ridicat la 2.450 de lei, fiind realizată din mătase 100%, conform explicațiilor designerului român pentru RomâniaTV.net.