Carmen Iohannis NU ARE cont pe Facebook

Carmen Iohannis nu are cont pe Facebook. Precizările vin din partea Administraţiei Prezidenţiale, după ce pe un cont atribuit Primei Doamne au fost postate mai multe fotografii, între care şi una care îi suprindea pe Carmen şi Klaus Iohannis la Biserica. Această imagine a stârnit comentarii negative din partea unor internauţi. 

RomaniaTV.net
05 ian. 2015, 08:07

Surse din cadrul Administraţiei Prezidenţiale au declarat că Prima Doamnă nu are un cont pe Facebook. 

Conturile create pe reaţeaua de socializare şi care poartă numele lui Carmen Iohannis nu îi aparţin, au precizat surse din Administraţia Prezidenţială pentru Adevărul.

Conform surselor citate, Prima Doamnă va avea însă un cont pe reţeaua socială, cât de curând, şi plănuieşte să fie activă în mediul online.

Precizarea intervine în contextul în care, recent, mai multe fotografii publicate pe conturile atribuite lui Carmen Iohannis au stârnit reacţii acide în mediul online.

O fotografie publicată în preajma Sărbătorilor şi realizată de fotograful Mugur Vărzariu, înfăţişează cuplul prezidenţial în timpul rugăciunii. Imaginea a fost realizată la 2 noiembrie 2014, în cadrul unui documentar referitor la alegerile prezidenţiale.

Mulţi comentatori au criticat imaginea în sine, fără a şti însă contextul în care a fost realizată şi faptul că respectivul cont de Facebook nu îi aparţine Primei Doamne, în timp ce Vărzariu a reclamat modul în care a fost utilizată fotografia, respectiv fără citarea sursei.


loading...
Partenerii noștri