Carmen Iohannis nu renunţă la mini nici la slujba de Înviere GALERIE FOTO

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au participat sâmbătă seara la Liturghia de Paşti, la Biserica romano-catolică Sfânta Treime, din Piaţa Mare a Sibiului. Cu câteva ore înainte, cuplul prezidenţial fusese fotografiat pe terenul de golf de la Pianu.

30 mart. 2024, 23:37

Preşedintele Klaus Iohannis a mers sâmbătă seara, împreună cu soţia sa, Carmen Iohannis, la slujba de Înviere care a avut loc la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu, el transmiţându-le creştinilor care sărbătoresc Paştele catolic sărbători fericite, în linişte în pace, cu familia şi cu prietenii
Catolicii se pregătesc pentru Paște. Iohannis: Sărbătoarea Învierii Domnului ne aduce împreună într-o comuniune a iertării şi a renaşterii
„Celor care sărbătoresc acum, astăzi, mâine învierea le doresc sărbători fericite în linişţte şi pace”, spune Klaus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis a sosit împreună cu soţia sa, sâmbătă seară, la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu, unde are loc slujba de Înviere. Înainte de a intra în lăcaşul de cult şeful statului a transmis un scurt mesaj creştinilor catolici, care serbează duminică Paştele: ”În această seară, doresc tuturor creştinilor care sărbătoresc acum, astăzi şi mâine, Înviererea, sărbători fericite, în linişte în pace, cu familia şi cu prietenii”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis afirmă, în mesajul transmis cu ocazia sărbătoririi Paştelui de către creştinii romano-catolici, reformaţi, unitarieni şi evanghelici, că nu trebuie să uităm niciun moment că puterea noastră cea mai mare rezidă în capacitatea extraordinară de a ne îngriji unii de alţii şi de a le fi alături celor aflaţi în nevoie. ”Paştele ne oferă prilejul să fim împreună cu cei dragi şi ne aminteşte că suntem însoţiţi mereu de iubirea şi puterea divină”, a mai afirmat preşedintele.

 

Klaus Iohannis, fotografiat la început de weekend pe terenul de golf de la Pianu, în județul Alba. Carmen Iohannis l-a însoțit

Klaus Iohannis nu este pasionat doar de schi, ci și de golf. Președintele României a mers la sfârșit de săptămână pe terenul de golf de la Pianu, în județul Alba, scrie ziarulunirea.ro. 

Klaus Iohannis a fost fotografiat, alături de soția sa, Carmen Iohannis, la finalul unei partide. Potrivit unor surse citate de ziarulunirea.ro, președintele ar mai fi fost și în urmă cu două săptămâni la clubul de golf. Acesta a fost însoțit de prima doamnă, Carmen Iohannis.

Citește și: EXCLUSIV Victor Ponta, despre Klaus Iohannis la șefia NATO: „El a făcut ce trebuie, dar nu pentru români. S-a născut șef și va muri șef”

Este cunoscut faptul că terenul de golf ”Paul Tomiță” de la Pianu de Jos și Domeniul Schiabil Șureanu din Munții Sebeșului, ambele din județul Alba, sunt printre locațiile preferate de relaxare ale președintelui.

Șeful statului a mai fost fotografiat și în trecut la golf la Pianu, dar și la Șureanu, unde acesta s-a fotografiat deseori cu turiștii care l-au întâlnit.

Citește și: Slovenia l-ar putea sprijini pe Klaus Iohannis la NATO, deși inițial îl voia pe Mark Rutte. „Continuăm să analizăm”

Clubul de Golf Profesor “Paul Tomiță” a luat naștere în 1995 la inițiativa profesorului Paul Tomiță care s-a retras la pensie în satul său natal Pianul de Jos. Regele Mihai, membrii ai marilor familii Cantacuzino, Ghica, Brâncoveanu, Știrbei, Bibescu, alte mari personalități ale vremii, precum și ambasadorii și diplomații care frecventau Country Club au moștenit de la Paul Tomiță tehnica și măiestria jocului