Carmen Iohannis, prezentă al Constanța de Ziua Marinei. Ce ținută a ales soția președintelui. Adina Buzatu: „Se vede o evoluţie vestimentară”

Constanța a fost astăzi în centrul atenției. Principalii oameni din stat au fost prezenți la festivitățile prilejuite de Ziua Marinei, pe faleza din fața Cazinoului din Constanța. Anul acesta, președintele Klaus Iohannis a venit la ceremonie însoțit de soția sa, Carmen.

15 aug. 2023, 13:39
Carmen Iohannis, prezentă al Constanța de Ziua Marinei. Ce ținută a ales soția președintelui. Adina Buzatu: „Se vede o evoluţie vestimentară”

Carmen Iohannis a avut o apariție incredibilă de Ziua Marinei. Soția președintelui Klaus Iohannis a purtat la ceremonie o rochie albă peste genunchi, cu mânecă scurtă și cu guler negru, accesorizată cu o curea neagră care i-a evidențiat talia. De asemenea, Carmen Iohannis a purtat o pereche de sandale simple negre și geantă albă.

Citește și: Câți bani câștigă profesoara Carmen Iohannis? Soția președintelui României face mai mulți bani din chirii

 

Adina Buzatu, despre ținuta lui Carmen Iohannis de Ziua Marinei: „se vede o evoluţie vestimentară”

„A ales o ţinută elegantă, fină, albă, potrivită la un astfel de eveniment. Combinaţiile de alb cu bleumarin în general sunt binevenite. A fost all white de data aceasta, mai puţin accesoriile. Lungime potrivită, mânecuţa scurtă, aşa cât să fie elegant şi decent, dar totuşi şi potrivit unei temperaturi ridicate. Foarte frumoasă, foarte elegantă, foarte fină!”, a declarat Adina Buzatu despre Carmen Iohannis la Antena 3.

Adina Buzatu a comparat ţinuta Primei Doamne cu cea purtată anul trecut.

„Cea de anul acesta mie îmi place mai mult. O dată pentru că mânecuţa e mai lungă, dar şi pentru că rochia e mai lungă. Este foarte fină varianta aceasta cu guleraş şi nasturi în contrast. Îmi place mai mult, se vede o evoluţie vestimentară, odată cu moda cumva, dar şi oarecum păstrată în stilul clasic”, a mai punctat designerul.

 

Carmen Iohannis, fotografie cu steagul României pe Vârful Moldoveanu

Carmen Iohannis a postat zilele trecute în mediul online o fotografie în care apare pe Vârful Moldoveanu, ţinând în mână steagul României. În fundalul imaginii apare și Klaus Iohannis, de vorbă cu mai multe persoane.

Carmen Iohannis, îmbrăcată în geacă şi pantaloni lungi, zâmbeşte, iar în fundal, cu spatele la cel care a realizat fotografia, stă preşedintele Klaus Iohannis, care discută cu mai multe persoane. Majoritatea celor care au adăugat comentarii la postare au felicitat-o pe soţia preşedintelui, dar o persoană a scris: „Felicitări, dar domnul de ce stă cu spatele?”.